Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
PVN deklarācijas labojuma pamatojums Uz tēmu sarakstu

Pinkrose 22.06.2007 11:45
447 ziņojumi
447 ziņojumi
Atbildes (11)
Конкретно по декларации НДС я указываю только Rinda и Aile до исправления и после ,а на причину СГД мне кажется не обращает внимания что у вас написано.

Zinaidat 22.06.2007 12:20
2085 ziņojumi
2085 ziņojumi
А если сдавать отчеты по EDS, сдается только исправленный отчет и не надо указывать причину. Очень удобно.
Paldies par atbildēm!

Pinkrose 22.06.2007 12:40
447 ziņojumi
447 ziņojumi
Tiko sākām strādāt ar EDS. Kā es varu iesniegt labotas atskaites? Vienkārši nokopejot un labojot? Nekur neparādīsies, ka tas ir labojums, vienkārši par vienu periodu tiks nodotas 2 atskaites un viņi otro pieņems par pareizo?
Un ja jālabo atskaite, kura tika nodota pirms EDS reģistrācijas?
Un ja jālabo atskaite, kura tika nodota pirms EDS reģistrācijas?
Копируем, исправляем. Когда отчет готов к отправке, нажимаем "Iesniegt labojums"
Отчеты, сданные вручную исправляем так же.
Отчеты, сданные вручную исправляем так же.
Pa dienu, kad uzdevu šo jautājumu, it kā viss bija skaidrs, jo izdevās sagatavot laboto deklarāciju, bet tagad gribēju parakstīt, un izleca logs:
"Uzmanību!
Iesniedzot precizētu dokumentu, dokumentam jāsatur arī iepriekš iesniegtā dokumenta korektā daļa. Vai Jūs velaties turpināt?"
Un es tagad īsti nezinu vai vēlos turpināt! Vai kāds ir sniedzis šādu labojumu?
"Uzmanību!
Iesniedzot precizētu dokumentu, dokumentam jāsatur arī iepriekš iesniegtā dokumenta korektā daļa. Vai Jūs velaties turpināt?"
Un es tagad īsti nezinu vai vēlos turpināt! Vai kāds ir sniedzis šādu labojumu?
Nu protams ka jāturpina. Sistēma paziņo ka jābūt iesniegtam nepareizajam un tagad gribiet sniegt labojumu.
Lienebe
Vajag iesniegt kā precizējumu
Я потом поняла, что неправильно написала, но было уже немножко поздно
Vajag iesniegt kā precizējumu
Я потом поняла, что неправильно написала, но было уже немножко поздно

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt