По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN transporta pakalpojumiem Uz tēmu sarakstu

PVN transporta pakalpojumiem
Sveiki!

Pirmo reizi saskaros ar šito lietu, esmu izpētījusi likumu un metodiku, bet tomēr gribu pārliecināties vai saprotu pareizi:

1.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalojumus apliekamai personai Lietuvā. Maršruts - Igaunija-Latvija. Sājā gadījumā PVN likme 0%?

2.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts - Lietuva-Igaunija? Likme 0%???

3.Apliekamapersona Lavijā sniedz trasnporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts Latvija-Vācija. Kāda PVN likme???

Vispār što to es esmu saputrojusies....:-<
Veetrasputne
Veetrasputne 19.06.2007 09:31
206 ziņojumi

Atbildes (4)

1.Piekrītu.

2. un 3. Ja Latvijas firma sniedz pakalpojumus Latvijas firmai tad vienalga kāds ir maršruts PVN 18%. Tā sapratu no likuma.
Ilma
Ilma 19.06.2007 10:12
30495 ziņojumi
Именно так.
Albina
Albina 19.06.2007 10:16
64935 ziņojumi
Tad es saprotu, ja Latvijas firma ir pasūtītājs, tad vedot jebkur ir 18%, bet ja pasūtītājs ir ES apliekama firma tad 0%???
Veetrasputne
Veetrasputne 19.06.2007 10:30
206 ziņojumi
Может быть вообще вне закона о ПВН.
Albina
Albina 19.06.2007 10:47
64935 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.