По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Aktuālā diskusija

rēķinu uzziņas Uz tēmu sarakstu

rēķinu uzziņas
Labrīt kolēģi!

Vakar biju Rīgā kārtot atļauju - automašinas tirzniecības atļauju. Man uzpasīja viena firma nokārtot. Par kārtošanu man grib samaksāt, bet problēma ir tāda, ka man nav ne jausmas cik prasīt. Barucu 3 reize uz Rīgu, obligātos izdevumus par atļaujām u.c sedza pati firma.

Un vēl viens jautājums, varbūt ir kadam darīšana ar rēķinu uzziņām, kā tās tiek reģistrētas grāmatvedībā- respektīvi CSDD samaksā par 25 gab- Ls 35.70, bet pardod par 1. gab- Ls 15. Klients samaksā skaidrā naudā, ko darīt laist caur kasi? Paldies! Jauku dienu!
Sausene
Sausene 15.06.2007 09:55
820 ziņojumi

Atbildes (2)

А что тут сложного? Купили бланки. На какой счет раньше накладные ставили строгой отчетности, туда же и бланки справки-счета ставьте. А выписали- это обыкновенные услуги через кассу, можно на отдельную секцию. Дорого берете . у некоторых дешевле,10 лат.
Lanuska
Lanuska 15.06.2007 11:33
15769 ziņojumi
Paldies, Lanuskai! Es izzitu EKA čeku par Ls 15.00, čeku atdodu klientam kopā ar rēķina uzziņu,bet pie mūsu eksemplāra nevajag EKA ČEKU VAI ČEKA KOPIJU? Rēķinu - uzziņām nevajag reģistrācijas žurnālu, ja vajag vai tas ir nopērkams kā speciāls, vai reģistrē stinfo uzskaites reģistru žurnālā? Paldies!
Sausene
Sausene 15.06.2007 11:49
820 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.