Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Darbinieks ar 14.gadiem!! Uz tēmu sarakstu

Torija 13.06.2007 08:49
340 ziņojumi
340 ziņojumi
Atbildes (26)
Nuuuuuu!!!:-@ Tai VIDā strādā TĀDI darbinieki!!! Šodien man saka tā: Jūnijā, kad pieņemu darbā, uzrādu ziņās par darba ņēmējiem 11 kodu!!! Un tad pamatojoties uz 13.1 punktu no 03.08 sāku rēķināt soc nodokli un uzrādu pa abiem sarakstiem: pie visiem kas ir soc.apdr., un pie tiem kuri nav soc apdrošin. Nonācu pie secinājuma, ka man jācer, lai tas bērns nestrādā pie mums ilgāk par 1 mēnesi!!! Jo nestādos priekšā, kā es varēšu atskaitē viņu dabūt 2 vietās!!! Tā lūk - vienvārd sakot - INTERESANTI!!!

Torija 14.06.2007 14:12
340 ziņojumi
340 ziņojumi
Man droši vien ka jārīkojās pēc šī padoma, jo tagad zvanīju uz sava rajona VIDu, bet vakar runāju ar Rīgu!!!

Torija 14.06.2007 14:13
340 ziņojumi
340 ziņojumi
Ak, Dievs!
Nav jāuzrāda to bērnu divās vietās!
Uzrādiet vienā! Bet par apliekamo ienākumu (VSAOI objektu) uzrādiet tikai to algas daļu, kas "iekrīt" uz attiecīgo vecumu.
Galu galā, ja Jūsu programisti to nevar izdarīt - "zīmējiet" ar roku.
Kas tad viņus skolos?! ja rakstot programmu, to nebija ņēmuši vērā?!
Nav jāuzrāda to bērnu divās vietās!
Uzrādiet vienā! Bet par apliekamo ienākumu (VSAOI objektu) uzrādiet tikai to algas daļu, kas "iekrīt" uz attiecīgo vecumu.
Galu galā, ja Jūsu programisti to nevar izdarīt - "zīmējiet" ar roku.
Kas tad viņus skolos?! ja rakstot programmu, to nebija ņēmuši vērā?!
Начальница хочет взять на ПОСТОЯННУЮ работу свою дочку. Продавцом с сокращенным раб. днем. Девочке 17 лет, она учится в вечерней щколе, получает среднее образование. Можно ли , сомневаюсь.
Основное образование она получила. Нету 18 лет -вот что смущает, и кассовый аппарат в работе.
Основное образование она получила. Нету 18 лет -вот что смущает, и кассовый аппарат в работе.
UVĪ var ielikt, ka soc. nodokli rēķina no tāda datuma, kā vajag. Nezinu par citām programmām, bet apskatiet darbinieka kartiņu - var būt kaut kur var ielikt, no kāda datuma nosacījums spēkā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt