По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Darbinieks ar 14.gadiem!! Uz tēmu sarakstu

Darbinieks ar 14.gadiem!!
Pieņēmām darbā skolnieku, kuram 03.08.paliks15.gadi! Tad tagad līdz 02.08 soc.nod.nepiemēroju un ar 03.08 sāku rēķināt, vai arī jāsāk piemērot ar 01.09????
Torija
Torija 13.06.2007 08:49
340 ziņojumi

Atbildes (26)

Nuuuuuu!!!:-@ Tai VIDā strādā TĀDI darbinieki!!! Šodien man saka tā: Jūnijā, kad pieņemu darbā, uzrādu ziņās par darba ņēmējiem 11 kodu!!! Un tad pamatojoties uz 13.1 punktu no 03.08 sāku rēķināt soc nodokli un uzrādu pa abiem sarakstiem: pie visiem kas ir soc.apdr., un pie tiem kuri nav soc apdrošin. Nonācu pie secinājuma, ka man jācer, lai tas bērns nestrādā pie mums ilgāk par 1 mēnesi!!! Jo nestādos priekšā, kā es varēšu atskaitē viņu dabūt 2 vietās!!! Tā lūk - vienvārd sakot - INTERESANTI!!!
Torija
Torija 14.06.2007 14:12
340 ziņojumi
Man droši vien ka jārīkojās pēc šī padoma, jo tagad zvanīju uz sava rajona VIDu, bet vakar runāju ar Rīgu!!!
Torija
Torija 14.06.2007 14:13
340 ziņojumi
Brr, cik cilvēku tik viedokļu:-O
Ilma
Ilma 14.06.2007 14:15
30495 ziņojumi
Ak, Dievs!

Nav jāuzrāda to bērnu divās vietās!

Uzrādiet vienā! Bet par apliekamo ienākumu (VSAOI objektu) uzrādiet tikai to algas daļu, kas "iekrīt" uz attiecīgo vecumu.

Galu galā, ja Jūsu programisti to nevar izdarīt - "zīmējiet" ar roku.

Kas tad viņus skolos?! ja rakstot programmu, to nebija ņēmuši vērā?!
Mu-maija
Mu-maija 14.06.2007 17:54
15951 ziņojums
Начальница хочет взять на ПОСТОЯННУЮ работу свою дочку. Продавцом с сокращенным раб. днем. Девочке 17 лет, она учится в вечерней щколе, получает среднее образование. Можно ли , сомневаюсь.

Основное образование она получила. Нету 18 лет -вот что смущает, и кассовый аппарат в работе.
Ivl
Ivl 26.06.2007 08:46
1021 ziņojums
UVĪ var ielikt, ka soc. nodokli rēķina no tāda datuma, kā vajag. Nezinu par citām programmām, bet apskatiet darbinieka kartiņu - var būt kaut kur var ielikt, no kāda datuma nosacījums spēkā.
Stradniex
Stradniex 26.06.2007 10:24
573 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.