Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pasta PVN
Piemēram čekā:
Aploksnes(4gab.)0,20 LVL;
Markas 2,14 LVL
Kopsumma 2,34
PVN 18% PVN 0,03LVL NETO 0,17LVL KOPĀ 0,20LVL
bez PVN 2,14LVL
Tad sanāk ka no aploksnēm jāuzrāda tas PVN 0,03 LVL?
Es agrāk(nesen tik sāku grāmatot:))uzrādīju visus 0,20 lvl.Laikamkļūda tagad skatos un gribu mācīties
Atbildes (17)
Uz priekšnodokli jaliek tik, cik ir uzrādīts čekā.
Andulino, es lieku priekšnodoklī tik cik dokumentā uzrādīts.Kā mēs varam zināt cik ir uzrādīts.Ja rakstīts PVN 0,03, tad tas ir arī jāliek.Jo cik es no Jūsu rakstītā saprotu, tad 0,20 ir kopējā summa???
Так написано же PVN 18% PVN 0,03LVL
Nu Jūs taču pati uzrakstijāt: PVN 18% PVN 0,03LVL NETO 0,17LVL KOPĀ 0,20LVL
Tad PVN tikai aprēķina no aploksnēm, ne no markām skaidrs
Par to nav jāprāto, cik čekā ierakstīts tik arī uzrāda kā PVN.
Es rakstīju PVN 18% galējo skaitli KOPĀ tas ir 0,20, neņemot vērā, ka tur pa vidu ir PVN un NETO.
Kā to saprast? Rādījāt ka PVN ir 0,20?
Nu tad jāizlabo PVN deklarācija par to mēnesi kad tā uzrādījāt kaut tie ir santīmi.
Nu liels paldies ka atbildējāt
Andulino
Viss ir pareizi.
Pastmarkas neapliek ar PVN, tāpēc arī čekā tā ir norādīts - PVN tikai par aploksnēm.
Tiešām man VID noraus ausis, ja es tos santīmus esmu nepareizi uzrādījusi tik vienu un pēdējo reizi....
Так смотря сколько сантимов в предналог списали. Если только 20, то забудьте про них и спите спокойно
Конечно, оторвет! Вы поставили в предналог максимум 0,36, а надо было 0,03.Насчитают разницу 0,36-0,03=0,33 и начислят штраф в размере 100 %, т.е. еще 0,33. В итоге будете должны бюджету 0,66 лат.
Paldies par iunformāciju!!!Tādi sīkumi, bet tas ir svarīgi, varbūt ar kādam tas noderēs-nedarīs muļķibas
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture