По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN18% samaksāts Lietuvā! Uz tēmu sarakstu

PVN18% samaksāts Lietuvā!
Labdien,cienījamie kolēģi!!Esmu strupceļā un šobrīd nesaprotu kas un kā man pareizi būtu jādara. Maija mēnesī firma iepirkusi rezerves daļa Lietuvā.Izrakstīts rēķins,kurā aprēķināts PVN 18%.Apmaksa notikusi skaidrā naudā,tātad ir samaksāts PVN nevis 0%,bet gan 18%.Es zvanu uz VIDu,man skaidro,ka PVN deklarācijā nedrīkst iekļaut,tātad nekāds reversais un ir vienkārši izdevumi.Janedrīkstu iekļaut PVN deklarācijā,tad samaksātais nodoklis it kā nav?!? neko nesaprotu:-< lūdzu palīdziet:'(
Ivis
Ivis 07.06.2007 12:09
194 ziņojumi

Atbildes (2)

Nu tieši tā nodoklis nav. Visa summa uz izdevumiem.Latvijasvalstij nav nekāda darīšana par Lietuvā samaksāto PVN. Ja summa liela tad noteiktā kārtībā var prasīt Lietuvas VID atmaksu.
Ilma
Ilma 07.06.2007 12:12
30495 ziņojumi
Skaidrs,paldies par informāciju!!Par atpakaļ prasīšanu esmu lasījusi,bet šoreiz summa nav tik būtiska:)
Ivis
Ivis 07.06.2007 18:10
194 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.