Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Svētku dienas
Palīdziet lūdzu esi galīgi saputrojusies! Iepriekšējais grāmatvedis aprēķināja svētku dienas, piemēram par 01.01.2007!
Ja ir stundu tarifu likme, piemēram, 1Ls/st, maijā strādā 21 dienu, 21 stundu, vai man būtu jāaprēķina par 1 un 4 maiju svētku stundas! Kā jūs darāt???
Atbildes (41)
М.б. я чего-то не понимаю.
Еще раз - если в мае почасовики (или все равно кто) работали 1,4,13,27, то эти дни оплачиваются в двойном размере.:-(
Pēc līguma, strādā 5 dienas nedēļā!!!!!!!!!!Ja valstij ir tās noteiktas, kā svētku dienas! Tad pēc loģikas, vajag maksāt!
jautājums ir par atvaļinājuma kompensāciju
bet vai darbinieks ir strādājis šajās dienās
Ja pēc tabeles/grafika strādā 1;4;13;27-maksā dubulti! Bet ja cilvēks strādā, 5dienas nedēļā???Tad 1 un 4- nezinu! Tāpēc uzdodu šo jautājumu!
Te nav nekāda sakara par atvaļinājumu/ slimības lapu!
Larao
ziņojumu: 1572 06.06.2007 13:16
bet vai darbinieks ir strādājis šajās dienās
Liene2002
ziņojumu: 47 06.06.2007 13:17
Ja pēc tabeles/grafika strādā 1;4;13;27-maksā dubulti! Bet ja cilvēks strādā, 5dienas nedēļā???Tad 1 un 4- nezinu! Tāpēc uzdodu šo jautājumu!
Kaut kāds ārprāc! Ko jūs pati nezinat? vai strādā 1.un4.?
Tad darba tabelē apskatieties!
Katram darbiniekam jābūt darba tabelei ar plānoto un faktiski nostrādāto! Paņemiet un apskatieties - strādāja vai nestrādāja, bija jāstrādā vai nebija! Vai mums vai kādam pie jums jāiet skatīties?
Katram darbiniekam jābūt darba tabelei ar plānoto un faktiski nostrādāto!
График - планируемые часы.
Табель - фактические.
Darba tabelē, darbinieks nestrādā 1 un 4! Bet ne savas vainas dēļ, tāpēc es uzskatu viņam ir jākompensē!
atveriet vēl sava uzņēmuma metodiku un izlasiet vai Jūsu uzņēmums apmaksā brīvdienas
Un direktors ko uzskata?
Ja darbiniekam bija jāstrādā, bet nestrādāja ne savas vainas dēļ, tad jābūt vadītāja rīkojumsm par dīkstāvi un tās apmaksu! Un grāmatvedis pats uz savu galvu neko nedrīskt ne uzskatīt ne domāt!
Metodikas nav, tāpēc vados pēc iepriekšējā grāmatveža veiktā darba:-( Un viņš rēķināja svētku dienas! Tāpēc radās tāds jautājums:-O
Jūs tak zinat vadītāju reakcijas!!!!! Kā pareizi, tā ar daram:-D
Man interesē jūsu viedoklis, kā jūs darītu/darat! Un kā būtu pareizāk! :'(
Es darītu kā uzrakstīju - paprasītu vadītāja rīkojumu par piespiedu dīkstāvi un tās apmaksu.
Skaidrības nekādas, bet paldies par topašu:-D
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture