По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

par pasnodarbinatajam pers. Uz tēmu sarakstu

par pasnodarbinatajam pers.
man radas dazi jautajumi aizpildot to zurnalu. un visas temas seit ari skeit izlasiju, bet atbildes neatradu vai ari nesapratu.

es visus cekus kas man bija sasitiba ar saimniecisko darbibu sarakstiju, sanac ka ir gan ar skaidru naudu, gan banku maksati.

tagad man ir tikai izdevumi, bet ko lai liek pretim tiem izdevumiem. viena no atbildem bija rakstits izdevumu orderi, bet man tada nav.

un tad vel es nemu naudu no bankas, kas taka paradas kontu izraksta un to naudu lietoju gan savam personigaja lietam, gan saimn. darbibai. ka lai to parada?

vienvard sakot, man ir skidra ka aizpilda to izdvumu pusi, bet ko darit ar ienemumiem? un ja vel ir divas kartes?

cik es tad menesa beigas nevar but izdevumi vairak ka ienakumu, jabut vienadi, ne?
Vitaminsk
Vitaminsk 02.06.2007 13:30
13 ziņojumi

Atbildes (5)

MK.noteikumi Nr.188 no 20.03.2007 , ja tos uzmanīgi izlasa tad visu var saprast.
Gbormane
Gbormane 02.06.2007 13:46
388 ziņojumi
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=38&hl=1&oid=14794&otype=15
Gbormane
Gbormane 02.06.2007 13:49
388 ziņojumi
Izdevumu attaisnojuma dokuments ir čeki un bankas izraksts tad to visu parāda kasē un bankā kā izejošos , nekādu izdevumu orderi tad nevajag.

Viss kas ir bankas izrakstā jābūt uzrādītam arī ieņēmumu - izd.žurnālā . Ja nauda izlietota pers. vajadz, tad tas uzrādisies ailē ar saimn. darbību nes.izdevumi Vai vienkāršāk atvērt jaunu kontu tikai saimn. darbībai tad nevajadzēs jaukties.

Es ja izdevumi izrādās lielāki kā ieņēmumi uzrādu pie ieņēmumiem - personīgi ieguldīti līdzekļi - tas ir ar saimn. darbību nes.ieņēmumi.
Ilma
Ilma 02.06.2007 14:07
30495 ziņojumi
ja no kartes ir nosalitita nauda par nosutitajam iszinam, tad tas ari ir saimn. darb izdevumi?

un ja ir samaksats par skolu, nevar likt uz ar saimn. darb. saistitiem izdevemiem?
Klikucis
Klikucis 12.06.2007 17:24
156 ziņojumi
Nu kāds tad sakars skolai ar Jūsu saimniecisko darbību?
Frezy
Frezy 12.06.2007 18:27
1986 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.