Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN gada deklar. un EDS
Sveiki,
Sanaca, tika nodota nepareiza PVN gada deklaracija (cipari nebija sajaukti,bet rindas sajauktas), cik skatos EDS nev iespejams iesniegt tieši PVN gada deklaracijai korekcijas. Sanāk, ka jābrauc uz VID kā vecos senos laikos. Kāda Jums pieredze šajā jautājumā? Tur tad neprasa kautkadas paskaidrojuma lapas pildīt- kapēc un kādēļ ir kļūda?
Atbildes (14)
Prasa gan , ir speciāla veidlapa par labojumiem , arī šeit manuprāt veidlapās bija.
Tur jau laikam tā EDS priekšrocība, ka nevajag neko skaidrot. Tikai jokainā kārtā šajai veidlapai to nevar darīt.
EDS var izveidot kopiju no iesniegtās atskaites un labot to, un iesniegt kā precizējumu, kā jebkuru citu atskaiti
Nevar. Es arī visu laiku domāju, ka tas ir visām atskaitēm, bet šai ir "parakstīt un iesniegt" tikai tajā rindā, kur nav labojumi.
Varbūt ka tas "gļuks" ir tikai man, bet nu mēģināju vairākas reizes.
nu nezin nezin, es nokopēju, izlaboju un iesniedzu precizējumu bez kādām problēmām
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=2235&hl=1
ja nesanāk, ļoti labi konsultē
Paldies, sazināšos tad ar viniem , ja jau citas var iesniegt.
Atbilde no VID saņemta, tā kā Larao nevarēja iesniegt to deklarāciju
----------------
Labdien.
Šim dokumentu veidam nav paredzēts iesniegt precizējumu elektroniski.
Armands
7028669
interesanti gan, kā tad man tas ir sanācis?
žēl, ka tā, man sanāca, tāpēc tik pārliecināti teicu
Tev tas točna bija PVN GADA deklarācijai?
Tas tad nebija kā labojums bet kā iesniegta jauna deklarācija;-)
Tā es arī izdarīju, bet nākamā dienā atnāca paziņojums- ka nav pieņemts, jo tāda deklarācija, par attiecīgo periodu jau eksistē.
Bet, paldies, par atsaucību - viss tad ir noskaidrots
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture