Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
komandējums
direktors brauca uz Japānu komplektēt kravu.
1)Lidoja ar lidmašīnu ar pārsēšanos. Kā man jāskaita dienas nauda? Ja viņš no rīta izlidoja uz Somiju (Helsinkiem), un vakarā no Helsinkiem uz Japānu. Tad tās pirmās dienas dienas nauda jāskatās tāda kā noteikta Somijai?
2)čekus un rēķinus par viesnīcām neiesniedza, tātad var noteikt komandējuma izmaksas, kas nepārsniedz dienas naudu. Tās jāskaita pa naktīm? vai var pierēkināt arī to nakti, kad viņš lidoja?
Atbildes (21)
1) Dumaju, da. V pervij denj ras4itivatj po norme suto4nih v Finljandii. Tem bolee v Japoniju letetj 4asov 10-12.
http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=97434
Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada28.maija noteikumos Nr.219 “Kārtība, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem un darbinieku darba braucieniem saistītie izdevumi
ES IZLASĪJU TO LIKUMU! Es tikai nesapratu par to dienu, ko viņš pavadīja Somijā. Tātad arī pirmās nakts viesnīcas izmaksas (ņemot vērā ka nva ne čeku ne rēķinu par viesnīcu) būs tādas kā Somijas dienas nauda.
PALDIES... CIK Jauki ka var ar kādu pakonsultēties
ja nav ne čeku ne rēķinu - tad nu, atvainojiet, kādas izmaksas?!
Ja visu "pakāsis", tad - uz paša rēķina!
23. Ja darbinieks nav iesniedzis dokumentus, kas apliecina viesnīcas (naktsmītnes) izmantošanu, institūcijas vadītājs ir tiesīgs atļaut izmaksāt darbiniekam summu, kas nepārsniedz dienas naudas (kompensācijas par papildu izdevumiem) normu.
Āre! Atradāt gan, ko? Tagad nesaprotu, kāpēc te visu to jautājāt, ja at bildi jau bijāt pati atradusi?
piedodiet par traucējumu - gribēju tik pārliecināties, ka sapratu pareizi. Ja tik grūti, var jau neatbildēt!
Spitniece, а название раздела не хотите почитать, к которому 23 пункт относится?
II. Papildnosacījumi komandējumiem (darba braucieniem) Latvijas Republikā
Ваш работник разве в Латвии ночевал?
Суточные считаете по нормам Японии, включая Финляндию.
jā es arī tiko atradu. Tā iet kad gribas visu ātrāk izdarīt :'(
Vēl viena divu zaķu šāvēja:-<
vēl viens, kurš nekad nekļūdās?
Nevis nekļūdās,bet dzīvniekus nešauj
Nu prieks par tevi!!!
Es gan atļaušos savu neuzmanību sev piedot...
Spritniece, Jūs neņemet ļauna dažadus negudrus izteicienusun ņurdēšanu, varbūt cilekām nav ar ko parūnat!:-x
izceļas ja ne ar gudrību tad ar stulbību
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture