Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Как получить квитанции строгой отчётности? Uz tēmu sarakstu
Как получить квитанции строгой отчётности?
Здравствуйте!
Какие бумажки нужно предоставить в СГД для регистрации квитанций строгой отчётности?
Спасибо.
Atbildes (34)
Ir speciāla veidlapa, to var aizpildīt VID-ā uz vietas.
VID mājas lapā šo veidlapu neatrodu.
ir jāmeklē noteikumos 5.pielikums
Larao
5.pielikumsir atskaite par izlietotajām kvītīm.
ņja?
nezin nezin man uz iesnieguma veidlapas guļ rakstīts 5 pielikums
bet kur to esmu ņēmusi nezinu
Larao
Kad uzzināsiet, pastāstiet.
Teicu - es neatradu. Sakarā ar to, ka VID vēstulēm it kā vairs neesot juridiska spēka, varbūt viņi ir izņēmuši no savas mājas lapas.

iešu meklēt
A bet uz to ātrāko...
Vai tad uz veidlapas nav uzraksta, kam tas ir 5.pielikums- kādam dokumentam...?
Никакие бумаги не надо предоставлять, кроме самих книжек.
Es arī esmu nesusi tikai pašas grāmatiņas un viss.
Es gan reģistrējot aizpildīju veidlapu. Ja atradīšu, ielikšu savā failu glabātuvē.
Albina
Liepupe
Nekā nebija! Es arī gāju ar grāmatiņām, bet uz vietas lika aizpildīt arī veidlapu.
Jūs droši vien jau paspējāt aizmirst, kā tas bija - ne jau katru dienu reģistrējat tās sū** grāmatiņas (neredzu tam nekādu jēgu - laikam izdomājuši, lai nebūtu garlaicīgi).
Tiesa gan - tas bija pasen... Un vēl tagad - nevajag.
Man tas pielikums ir no seniem laikiem, kad vēl VIDs deva visādus iesniegumu paraugus un vēl joprojām man to veidlapu ņem pretī un neko nesaka
es grāmatiņas reģistrēju 1 cetruksnī noteikti, ja ne biežāk, jo arī taisu starpatskaites
Starpatskaite больше не надо делать,пишите заявление,где перечисляете все регистрируемые книжки, для каких целей и пункт правил,на основании которого используете книжки.На книжке надо написать свои реквизиты и номер с какого по какой,серию,кол.листов,и опять пункт из Правил.Регистрировала книжки 09.05. ,указала новые Правила 282,так инспектор сильно удивилась и заставила исправить на 850,объяснение,что опубликовано в Латвияс Вестнесис,ее не устроило.
man prasa arī starpatskaites, man nav grūti un EDS tās iesniedzu
Kas tās starpatskaites?
MK noteikumi tādas neparedz.
Arī atskaites veidlapa ir vienkāršota - tikai izlietotās un anulētās - bez atlikumiem.
jā tā ir, bet ja prasa, lai jau tiek
varbūt nākošreiz noslinkošu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture