По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

atvaļinājums Uz tēmu sarakstu

atvaļinājums
Situācija tāda - darbinieki strādā saskaņā ar grafiku noteiktu skaitu stundu dienā (stundu skaits mainīgs).

Kā man jārēķina atvaļinājuma nauda (precīzāk dienas vidējā izpeļņa)? Ja, piemēram, darbinieks mēnesī nostrādājis 25 dienas, katru dienu pa 2 stundām (labi, tik traki mums nav, es tagad pārspīlēju) un par to saņem 100 Ls, tad dienas izpeļņa būs 4 Ls, bet otrs darbinieks nostrādā vienu dienu 8 stundas un saņem 16 Ls un viņam dienas izpeļņa būs 16 Ls. Ar pirmo darbinieku vēl nekas, bet otrs? Viņš var katru mēnesi nostrādāt pa vienai tādai dienai un, ejot atvaļinājumā, es viņam apmaksāšu 20 dienas pa 16Ls = 320 Ls? Ņe žirno?

Kā jārīkojas šādos gadījumos, ja darbiniekiem maksā pēc grafika par stundām? Man liekas, ka es kaut kur redzēju tādu kā proporcijas aprēķinu, tikai vairs neatceros, kur.
Jena
Jena 16.05.2007 15:02
124 ziņojumi

Atbildes (3)

Пропорция у Инст в хранилище.
Lanuska
Lanuska 16.05.2007 15:07
15769 ziņojumi
Liels paldies
Jena
Jena 16.05.2007 15:39
124 ziņojumi
http://www.lid.lv/seminari/lid/page.php?&main=detales&sgid=1&sid=238
Ambera
Ambera 18.05.2007 16:50
21759 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.