Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
PPR Uz tēmu sarakstu

Liene2002 15.05.2007 14:04
126 ziņojumi
126 ziņojumi
Atbildes (27)
а зачем?

Inst 15.05.2007 14:05
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Lai mazāk ķepas:-DKā arī firmas vadītājs, pateica, ka tādas nebūs vajadzīgas!

Liene2002 15.05.2007 14:07
126 ziņojumi
126 ziņojumi
Cik zinu atpakaļ neko neņem , un kā tad Jūs atgriezīsiet nummurus? Kā vispār iepējams atgriest numurus.Jumsnāksies visus neizmantotos numurus anulēt. Bet tikai jābūt iemeslam.
a, kāda ar viņiem ķēpa?? a ja pēķšni izdomāsiet firmas auto vai kompi pārdot, atkal skriesiet uz vidu pēc viena numbera???

Sibylla 15.05.2007 14:20
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Nu ķēpa tāda , ka jānodod atskaites katru ceturksni par PPR izlietojumu kaut ar nullēm:-D A ja nu aizmirstas tad atkal sodiņš.......
Ilma, jūs pareizi sapratāt:-D

Liene2002 15.05.2007 16:40
126 ziņojumi
126 ziņojumi
Тогда распечатайте на них какую-нибудь хрень и аннулируйте, если уж лишний раз лениво цтрл-П раз в квартал сделать.
Печатать поди чернил больше уйдет, чем четыре отчета за год сделать.
Печатать поди чернил больше уйдет, чем четыре отчета за год сделать.
Man šķiet, ka saņemt bija lielāka ķēpa!
Vispār, pirms kaut ko grābt, jāpadomā vai maz vajadzēs!
Un ēst jau ar tās neprasa.
Vispār, pirms kaut ko grābt, jāpadomā vai maz vajadzēs!
Un ēst jau ar tās neprasa.
Tagad esot tāds jauns izgudrojums - paklanies septiņas reizes pret debesīm un septiņas reizes pret zemi, un ni čurāt vairs vaig nikā...

Ambera
Domājat, ka es vispār vēl nemāku kājām iet (tātad - zīdainis), vai arī otrs variants - es vēl dzīvoju savā iepriekšējā dzīvē?
Domājat, ka es vispār vēl nemāku kājām iet (tātad - zīdainis), vai arī otrs variants - es vēl dzīvoju savā iepriekšējā dzīvē?

Spriežu pēc sevis. Manā bērnībā pamperu nebija. Nedod dievs... nākotnē... nepiesauksim nelaimi...:-x
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt