Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Zalktis un EDS Uz tēmu sarakstu
Atbildes (11)
tāpēc, ka VID kaut ko pamainīja formātos (uzrakstiet zalktim, viņi Jums atbildēs) , bet Zalktis veidotāji vēl nav pamainījuši. var eksportēt tikai PVN1 pārskatu. turklāt nu PVN deklarācijā jau nav tik daudz ciparu, lai to nevarētu ierakstīt EDS formā pats.(līdz nākošajiem Zalktis jauninājumiem droši vien).
Kāpēc ar roku?
Rakstiet uz datora, jo EDS ar roku uzrakstīto nevarēs nekā ievadīt.
Es arī uzrakstīju no sākuma ar roku to deklarāciju, mēģināju ievadīt datorā, bet nekas nesanāca...
Rakstiet uz datora, jo EDS ar roku uzrakstīto nevarēs nekā ievadīt.
Es arī uzrakstīju no sākuma ar roku to deklarāciju, mēģināju ievadīt datorā, bet nekas nesanāca...

Datorā! Ar roku!
Es gan nē!
Es pie datora paklanors trīs reizes uz Ziemeļiem, trīs reizes uz Dienvidiem, pasaku skaļā balsī ko vēlos, un viss notiek!
Modernās tehnoloģijas! Nav vairs tie laiki!
Es gan nē!
Es pie datora paklanors trīs reizes uz Ziemeļiem, trīs reizes uz Dienvidiem, pasaku skaļā balsī ko vēlos, un viss notiek!
Modernās tehnoloģijas! Nav vairs tie laiki!

nu visi jau vēl nav tajās tehnoloģijās iekāpuši
es vēl pa vecam, vadu katru dokumentiņu ar pirkstiņiem datorā un tad jau var arī ar monitoriņu parunāt, lai parāda kas galu galā sanācis

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt