По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

nodoklis Uz tēmu sarakstu

nodoklis
vai nav kāds grāmatvedis kurams es varētu aizsūtīt, vid nodokļu maksātāja atlikumu vēsturi un uzrakstītu kā man ir jāgrāmato vienu piemeeru, - kā tur sadalās tās soda naudas un tā.citaadi ieprieksheejas graamatvedis dariijis vienaa varianttaa, sheit iesaka citaa, a revidents man liekas vispaar nesaprata ko es jautaju:'(
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 17:25
226 ziņojumi

Atbildes (6)

VID izdrukā pēdējas 2.ailītes ( Aprēķinātā _ PPP; Nokavējuma nauda) nu tās arī ir tās soda naudas. Nu man viss ļoti labi sanāk ar atlikumiem un nav problēmu. Ja nesanāk 2 vai 1 santīms - pielieku pie soda naudām un miers- jo tā vai tā atkoriģē UIN.
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:34
264 ziņojumi
vai es varu tev aizsuutiit lai tu uzraksti vienu konteejumu?, luudzu:'(
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 17:44
226 ziņojumi
A man vajag palīdzību pa nekustamajiem īpašumiem- varbūt ir kāds paziņa, kas var palīdzēt. Esmu AUZĀS. Visu laiku pa ražošanu un NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI- viena tumša bilde.
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:47
264 ziņojumi
E-mail: klingklan2@inbox.lv
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:49
264 ziņojumi
tev laikam bija noraadiits nepareiz meils jo neaizsuutiijaas, izdomaaju, ka tu vareetu buut klingklang2@inbox.lv cerams taa arii ir!
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 18:04
226 ziņojumi
aa un tur nosuutiitajaa ir uin!
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 18:05
226 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.