По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Neko nesaprotu ar tām cenām. Uz tēmu sarakstu

Neko nesaprotu ar tām cenām.
Labdien! Lūdzu palīdziet ir dažas neskaidrības ar preču iepirkuma cenas noteikšanu programmai. Es lietoju uzskaitei programmu "Zalktis". Preci es saņemu no ārzemēm, līdz ar to pie kursa maiņam man katru reizi ir veidojas cita iepirkšanas cena un tagad es nesaprotu pēc kāda kritērija man ievadīt šo cenu, jo ir jau atlikumos arī vēl vecā prece par citu cenu? Un vēl tāds varbūt muļķīgs jautājums - es no noliktavas uz veikalu pārvietoju preci ar iekšējo pavadzīmi, cik saprotu tad pa iepirkšanas cenām, bet nu man rodas cits jautājums - kā lai es no veikala uzskaites dabūnu prom pārdoto preci? Kā lai viņu grāmato vai ko citu lai daru?
Pukeru
Pukeru 07.04.2007 12:16
3 ziņojumi

Atbildes (1)

Baidos kļūdīties, taču es Jūsu vietā vadītos pēc metodes FIFO, jeb pirmais iekšā - pirmais ārā (tulk.First in First out)Un no veikala uzskaites Jūs varat dabūt ārā preci, tikai izvadot manuāli.Veiklā precīzi jāuzskaita preci ko pārdodat un katru dienu ar sarakstu(dokumentu varat nosaukt kā vēlaties) izņemiet šo preci no noliktavas Jūsu programmā.Tās ir manas domas, jo pats nestrādāju ar noliktavu.Esstrādāju ar periodisko inventarizācijas metodi, kur preci uzreiz noraksta izmaksās.Otrā darba vietā man ir vesela kases sistēma ar visu uzskaiti automātiski.Tur man jāizdrukā tikai preču atlikumi un uzskaite notiek onlainā - preci saņemot un pārdodot.:-)
Aivareno
Aivareno 08.04.2007 11:00
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.