По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Uzņēmējdarbības riska valsts nodeva Uz tēmu sarakstu

Uzņēmējdarbības riska valsts nodeva
Labdien! Sakiet lūdzu, pēc VID izdrukas ir parāds par uzņēmējdarbības riska valsts nodevu - 0,27, vai vajag VID ieniegt kaut kādu vēl papildus ziņojumus jeb atskaites? Vai varbūt vienkārši samaksāt un vis?
Panteera
Panteera 05.04.2007 13:23
193 ziņojumi

Atbildes (8)

Vienkārši samaksāt šo parādu, bet ja tās ir aprēķinātas soda naudas tad par šo summu palielina UIN ( pēc samaksāšanas)
Everse
Everse 05.04.2007 13:30
47 ziņojumi
Varbūt tā ir uzskaitīta soda nauda par kavējumu?Tad jāmaksā.
Ilma
Ilma 05.04.2007 13:31
30495 ziņojumi
Я сталкивалась с ошибками в распечатках СГД, особенно в сокращённой налоговой распечатке.Можно выяснить в консультационном отделе.Может,на одного человека насчитали больше,чем заплатили,а 0.02 - сода науда?;-)
Swet-a
Swet-a 05.04.2007 13:45
82 ziņojumi
Я всегда беру развёрнутую историю по налогам - там всё видно.
Swet-a
Swet-a 05.04.2007 13:47
82 ziņojumi
Es kā nesen pabeigusi skolu daudz ko nezinu no reālās grāmatvedības dzīves! Bet es saprotu, ka nezināšana neatbrīvo no atbildības.

Pēc izdrukas 25 sant ir nesamaksātais uzņēmējdarbība riska valsts nodeva un 2 santīmi kavējuma nauda.

Man vajadzēja gada sākumā to izdruku izņemt bet es nezināju... un sataisīju gada pārskatu! Bet tas parāds stāv jau no septembra 2006 gada.

Sakiet lūdzu man gada pārskats jāpārtaisa?

Vēlreiz pārliecinājos izteicienā. Mūžu dzīvo, mūžu mācies!
Panteera
Panteera 05.04.2007 14:05
193 ziņojumi
Tā kā gan bilancē gan arī citās gada pārskata sastāvdaļās visi dati norādās veselos latos, tad Jūsu mazais cipars neko neizmainīs un droši variet atstāt gada pārskatu nelabotu kaut arī pielabosiet tos 27 santīmus:-)
Ilma
Ilma 05.04.2007 14:25
30495 ziņojumi
Tie divi santīmi jau nav divi miljoni. Neķeriet kreņķi!:-D
Anahari
Anahari 05.04.2007 14:25
518 ziņojumi
Paldies Jums visiem. Goda vārds šis saits ir vienkārši lielisks. Ko es bez Jums visiem darītu!!!!!!!!!!!!!!!!
Panteera
Panteera 05.04.2007 14:28
193 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.