Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Kontu atlikumi Zalktī Uz tēmu sarakstu

Nailo 28.03.2007 12:54
221 ziņojums
221 ziņojums
Atbildes (31)
Dimma!Ja reģistrācijas datums ir 2004.g., tas jau nenozīmē, ka man tagad būtu par to jāsakautrējas.Es jau VGK piereģistrējos, vēl nestrādājot par grāmatvedi.Es tikai pamazām "ieniru" grāmatvedības dzīlēs.Nu jau tiešām sanāk strādāt pašai, tāpēc labāk pakonsultēties ar gudrākiem cilvēkiem.Es domāju, ka tas nav nepiedienīgi!Vai arī, Jums, Dimma, tas liekas savādāk.Šeit forumā ir daudz izpalīdzīgu cilvēku, bet, ir arī "citādie".

Nailo 28.03.2007 22:36
221 ziņojums
221 ziņojums
Cleo, paldies par atbildi!Es jau domāju, ka kontēšanas shēmā ir kļūda.Tur ir D2310 K6110;K5721 un vēl D2310 K2111(noliktava).Laikam jau D2310 K2111 ir lieks? Tāpēc jau kontā 2310 veidojas dubultīgs apgrozījums?

Nailo 28.03.2007 22:41
221 ziņojums
221 ziņojums
Nailo
Jūs jau laikam vēl neesat "atkodusi", ka šajā forumā ir pareizie un nepareizie.
Ir tādi, kuriem atļauts pa 5 - 15 lapas pierakstīt ar bezjēdzībām, un ir tādi, kuriem pēc pareizo domām būs rakstīt tikai viņiem "pa spalvai" un tikai pēc viņu prāta un saprašanas.
Kaut gan - saprašana Dieva dāvana.
Kā noprotu, arī Jūs esat jau ieskaitīta nepareizajos. Bet - neuztveriet to nopietni. Ir jau vēl cilvēki, kuri centīsies palīdzēt arī mums, nepareizajiem.
Labāk laikam tomēr neielaisties diskusijās ar pareizajiem - lieka laika tērēšana. Tie ir ļaudis, kuri savu viedokli nekas nemainīs.
Jauku Jums dienu!
Jūs jau laikam vēl neesat "atkodusi", ka šajā forumā ir pareizie un nepareizie.
Ir tādi, kuriem atļauts pa 5 - 15 lapas pierakstīt ar bezjēdzībām, un ir tādi, kuriem pēc pareizo domām būs rakstīt tikai viņiem "pa spalvai" un tikai pēc viņu prāta un saprašanas.
Kaut gan - saprašana Dieva dāvana.
Kā noprotu, arī Jūs esat jau ieskaitīta nepareizajos. Bet - neuztveriet to nopietni. Ir jau vēl cilvēki, kuri centīsies palīdzēt arī mums, nepareizajiem.
Labāk laikam tomēr neielaisties diskusijās ar pareizajiem - lieka laika tērēšana. Tie ir ļaudis, kuri savu viedokli nekas nemainīs.
Jauku Jums dienu!

090909 29.03.2007 08:21
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi

Lai jums arī jauka diena, visiem!

Dimma 29.03.2007 08:56
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Kāpēc Nailo pie nepareizajiem? Pavisam varbūt pareiza
Tikai reizēm ir grūti saprast ko cilvēks īsti gribējis pajautāt. Bet tā jau varbūt ir paša nesapratēja vaina.

nu varbūt dažreiz arī kādu jautājumu nevar saprast, bet es sapratu Nailo jautājumu tā, ka vēlas ievadīt sākuma atlikumus kontiem nevis grāmatojumu. Kontu sākuma atlikumu ievadīšanai vajadzīga tikai summa un konta viena puse, kurā tas atlikums ir (un partneris).
P.s. par darba algas grāmatojumu jautājumā nebija runas.
P.s. par darba algas grāmatojumu jautājumā nebija runas.
Lai nu kā, visiem tomēr paldies! Labais uzvar pasaulē!Ne vienmēr,tomēr!Var jau būt, ka nemācēju pajautāt pareizi,toties tik daudz atbildes saņēmu..No tā visa jau var izlobīt kaut ko vairāk nekā gribēts uzzināt.Jauku dienu nebūtu pats laiks vēlēt,tagad varētu vēlēt jauku nakti.Laijums visiem salds miegs!Un, no rīta-galvenais-ar pareizo kāju izkāpt no gultas!Bai, bai!:'(

Nailo 29.03.2007 22:41
221 ziņojums
221 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt