Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Licence caur internetu.
Es mūždien izdomāju, kā uzjautrināt savu dzīvi.:-) Esmu nolēmis samaksāt par Kaspersky antivīrusu caur internetu.Izdrukāju pasūtījuma lapu.Kopējā summa par licenci 2 gadiem =Euro 51,25.Nesaprotu, kas man jādara tālāk.Vai man atsūtīs rēķinu vai šo pasūtījumu uzskatīt par rēķinu un apmaksāt? Kā apmaksāt šo reķinu no latu konta(citas valūtas konta nav.)It kā tulkojot no angļu - šis itr tikai rēķina apstiprinājums, nevis pats rēķins.labprāt gaidīšu kādu pieredzes bagātu viedokli par šādiem pirkumiem.:-)
Atbildes (11)
Rakstiet bankai maksājuma uzdevumu no latu konta pārskaitīt 51.25 EUR. Banka pati nokonvertēs , protams radīsies zaudējumi no konvertācijas, bet droši vien zināms, kā tas darās.. MUzd.šajā gadījumā parastais nederēs, bankā jāprasa speciālā MU forma. Tā tas notiek LUB, domāju, ka citur līdzīgi.
Īsto rēķinu Kaspersky izplatītāji parasti atsūta kopā ar licenci un disku .
Если вы перечисляете через интернет банк, то никакого другого платежного поручения просить не надо, просто заполняете международное.
Paldies, par jaukajiem padomiem.Izmantojuinternetbanku.Vēl jautājums.PVN man ir 0%.Vai man jārēķina reverss.
Ja ES valsts, tad reverss.
сайт Касперского в России
ŠĶIET , KA VĀCIJAS KOMPĀNIJA, piestāda rēķinu.
Ja Vācija, tad - reverss. Ja Krievija - tad imports. Kā pie importētēm programmām ar PVN??? Parasti uz robežas maksā 18%.
На программы из 3-стран реверс, если не ошибаюсь.
Если они получены в электронном виде.
un ja viī tālāk tiks izmantoti Jūsu saimn. darb., nevis pārpārdoti.
P.S. esiet uzmanīgi ar norēķiniem caur i-netu. Ir zināms gadijums, kad no konta nelabvēļi novilka pietiekoši lielu naudas summu. Pēc kāda pusgada banka ar visu tomēr tika galā un atgrieza naudu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture