По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Datu aizsardzība Uz tēmu sarakstu

Datu aizsardzība
Labs rīts visiem. Ceru ka labi gulējāt un priecīgi modāties! Man šorīt neliek mieru viena doma. Situācija : licencēšanas komisija pieprasa no mana uzņēmuma darba līguma kopijas, lai pārliecinātos, vai visi uzrādītie sastāv ar mums darba attiecībās. Jautājums - vai darba līgums neskaitās mans komercnoslēpums? un kā ar personas datu aizsardību? un kur to visu varētu noskaidrot? Var būt kāds var palīdzēt? Jau iepriekš paldies.
Meicha
Meicha 21.01.2004 10:54
396 ziņojumi

Atbildes (2)

Закон о защите данных физических лиц предусматривает возможность и необходимрсть предоставления этих данных соответствующим компетентным органам. Лицо, данные о котором сообщаются третьим лицам, должно быть вами проинформированно кто когда зачем получил эту информацию.
Het
Het 21.01.2004 11:45
nav ziņojumu
Bet kur varētu uzzināt, vai attiecīgā iestāde ir tiesīga pieprasīt šādu informāciju. Mani vairāk interesē komercnoslēpuma puse (piem algas apmērs).
Meicha
Meicha 21.01.2004 12:42
396 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.