Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Digitālie tahogrāfi un izmaksas
Sveicināti, gribētos vērsties pie grāmatvežiem, kuri ir saskārušies ar digitālo tahogrāfu uzņēmumu un vadītāju kartēm. Nezinu kā pareizi viņas uzskaitīt grāmatvedībā:
vadītāju kartes tiek izsniegtas uz 5 gadiem, ejot prom autovadītājs tās ņem līdzi. Kā pareizi atspoguļot grāmatvedībā norakstīt izdevumos uzreiz vai pa daļām 5 gadu laikā????
Ko darīt, ja kāds autovaītājs nenostrādās 5 gadus un aizies prom ar visu karti????
P.S. pus gadu atpakaļ jau uzdevu šo jautājumu, bet atbildi tā arī nesaņēmu
:'( varbūt tagad kāds ir ticis gudrāks šajā jautājumā kā nekā gada pārskats jānodot jau pavisam drīz!!!
Atbildes (14)
Я сразу списала в расходы и не ломаю себе голову. Не такая уж там большая сумма.
A ja razdelila na 5 let, no pri uvolnenii, budu etu kartocku spisivat v rasxodi.
Es ar domāju sadalīt uz 5 gadiem, un darba attiecību pārtraukšanas gadījumā norakstīt izmaksās, tikai nesaprotu, kur lai grāmato 1120 vai varbūt kādā citā kontā?????
А я считаю, что это обучение водителей. Нематериальные могут быть только на фирму, а это карты водителей.
A bilancē???? Katru gadu piekto daļu uz 7... tas saprotams
Es tā padomāju uz nemateriālajiem ieguldījumiem likt tomēr būtu kaut kā nepareizi

varbūt uz 2410???? vajag taču viņam kaut kur būt lai 5 gadu laikā varētu norakstīt????:-S
На нематериальных им точно нечего делать.
Piekrītu!!!!

Sveiciens 8. martā, lai jauka un saulaina dieniņa!!!!!!!!!!!
Sakiet lūdzu a visus a/m sertificēšanas izdevumus, licences Jūs ar uzreiz izmaksās norakstat????
Es ar tāpat, vot tikai ar tām kartēm kaut ko sajaucu sev galvu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture