Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
PVN ES Uz tēmu sarakstu

Popiene 07.03.2007 14:57
30 ziņojumi
30 ziņojumi
Atbildes (4)
Saņemts avansa rēķins un apmaksāts, tad arī reverss.

Evvitaa 07.03.2007 15:00
555 ziņojumi
555 ziņojumi
Rēķins ir izrakstīts janvārī, bet par preci samaksāja februārī un saņēma martā, tad es saprotu ka pareizi būtu man jāliek tad kad samaksāts, tas ir febuārī.

Popiene 07.03.2007 15:04
30 ziņojumi
30 ziņojumi
12.pants PVN
(17) "Nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā maksā, kad saņemtas preces un saņemts nodokļa rēķins vai samaksāts avanss saskaņā ar rēķinu. Aprēķināto nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā, par kuru nav saņemts nodokļa rēķins, iekļauj nākamā taksācijas perioda nodokļa deklarācijā pēc preču iegādes Eiropas Savienības teritorijā."
es liktu februārī
(17) "Nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā maksā, kad saņemtas preces un saņemts nodokļa rēķins vai samaksāts avanss saskaņā ar rēķinu. Aprēķināto nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā, par kuru nav saņemts nodokļa rēķins, iekļauj nākamā taksācijas perioda nodokļa deklarācijā pēc preču iegādes Eiropas Savienības teritorijā."
es liktu februārī

Evvitaa 07.03.2007 15:15
555 ziņojumi
555 ziņojumi
Paldies!

Popiene 07.03.2007 15:34
30 ziņojumi
30 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt