Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
reorganizācijai nepieciešamie pārskati Uz tēmu sarakstu
reorganizācijai nepieciešamie pārskati
Labvakar!
Tiek plānots veikt reorganizāciju, kur vienu SIA pievieno otram SIA. Sakiet lūdzu kā faktiski notiek to ārkārtas finanšu pārskatu sastādīšana? Un cik galu galā to finanšu pārskatu ir - 2 vai 3?
Vai es pareizi saprotu, ka tiek sagatavots viena SIA slēguma finanšu pārskats, otra SIA finanšu pārskats un tad abus faktiski saskaita kopā iegūstot reorganizācijas pārskatu. T.i. ir trīs finanšu pārskati, taču trešo iegūst, iepriekšējos divus sasummējot.
Atbildes (10)
Если фирмы решили объединиться,то происходит объединение бухгалтерских балансов двух фирм методом простого объединения, т.е. активы и пассивы двух фирм плюсуются и получается один объединительный баланс.
Если объединение фирм происходит методом приобретения,то объединительный баланс будет другим.
Jautajuma butiba slepjas apstakli, ka gramatvedibu apkalpojosa firma nem naudu ka par 3 parskatu sastadisanu, kaut ari es uzskatu, ka faktiski tur ir tikai 2
Nu negribu es maksat lieku naudu par to vien, ka saskaita paris pozicijas....
Если 2 фирмы просто решили объединиться,то будет только 1 объединительный баланс,так что уточните за какие 3 баланса с Вас хотят взять деньги.
Видимо баланс фирмы 1, баланс фирмы 2, баланс объединительный;-) Итого 3 штука;-)
Ой! Я тоже хочу сделать объединительный из 2-х готовых за 500 лат!:-)
Vai tā ir vienīgā grāmatvedības pakalpojumu firma Rīgā ??? Pastāv taču citi lētāki varianti.
Не все так просто, что только балансы сложить. Всякое выплыть может. И знать надо что и куда складывать.
Если сами все умеете, то вперед и с песнями.
Конечно не все так просто,то это все-таки 1 баланс,а не 3.:-(
Paldies, es pārrunāju šo jautājumu vēl ar mūsu revidenti un beigu beigās vienojāmies!

Vēlreiz paldies!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture