Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Nolietojums PL Uz tēmu sarakstu
Atbildes (11)
Un ja uaņēmums sācis savu darbību no augusta mēneša, tad finanšu nolietojumu rēķina par 4 mēn, bet nodokļiem tādad arī par 4 mēn., kādas jūsu domas ???
Если PL не участвует, то налового нет, а фин.есть

Februaris 28.02.2007 10:16
3562 ziņojumi
3562 ziņojumi
Nodokļiem par gadu

Februaris 28.02.2007 10:17
3562 ziņojumi
3562 ziņojumi
Tātad finanšu nolietojums jārēķina vienmēr,neskatoties vai PL ir izmantots vai nav izmantots saimn.darbībā. Savukāt nodokļiem rēķina par visu gadu, ja arī PL izmantots tikai vienu mēnesi ???
Tas gan ir kaut kas jauns, vai likumi mainījušies

Larao 28.02.2007 10:21
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Если это вновь образованное предприятие, то налоговый износ считается с применением коэффициента (только за тот период, что предприятие создано, ну и работало, конечно).
Es mēģinu noskaidrot citu grāmatvežu viedokļus, es uzskatu - ja PL nav izmantots saimnieciskajā darbībā, tad viņam nerēķina ne finanšu nolietojumu, nne amortizāciju nodokļiem ? (atvainojos, es tikai mācos)
Finanšu jārēķina, jo PL, arī neizmantots, morāli noveco. Kaut ar auto 3 gadi nav braukts, par jauna auto cenu tāpat nepārdosiet!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt