Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
avansa norēķins
sveiki!
gribēju jautāt, ja darbinieks novēloti iesniedz avansa norēķina atskaiti un pvn deklaraacija jau nodota atpakaljatguustamais pvn apmeeram 5ls, vai var chekus iegraamatot bez taa pvn vai jaaiesniedz pvn deklaraacijas lanojums? ja chekus var iegaamatot un pvn deklaraacijaa likt arii naakamajaa meenesii vai man tie jaaliek ar to janvaara datumu kas uz cheka vai ar februaari piemeeram 01.02?
jau ieprieksh paldies
Atbildes (9)
Проведите все в феврале и ничего не надо исправлять.
Ограничений на отчисление предналога пока нет.
tas noziimee, ka varu tos chekus likt februaara deklaraacijaa, tikai datums kaads jaaraksta vai teiksim 23.01.2007 datums kas uz cheka) vai arii 01.02.2007. - pirmais februaara datums? un ar kaadu datumu jaaiegraamato programmaa?
kads datums uz ceka, tadu ir jarāksta. kad liekat programma, ar tadu datumu jaeigrāmato.
Можете включать в февральскую декларацию.
В авансовый отчет вносите чеки с фактической датой, сам отчет с февральской датой.
Чеки больше 100 лат, если вы их расшифровывать в декларации собираетесь?
nee, cheki ir mazaaki nekaa 100ls, vai kaads nevar pa soljiem iztaastiit kaa buutu jaadara
chekus prgrammaa iegraamatoju piemeeram cheks ir no 04.01.2007, tad programmaa es vinju graamatoju ar sho datumu pienjemsim, shaadi
D7764 1
D5740 0.18
K2352 1.18
bet februaara pvn deklaraacijaa pielikumaa par iekshzemee iegaadaatajaam preceem un pakalpojumiem es rakstu 01.02.2007?
vai labaak iesniegt labojumu
vai vienkaarshi graamatot programmaa bez pvn
D7764 1.18
K2352 1.18
Если чеки меньше 100 лат, то в февральской декларации они отразятся общей суммой в строке "прочие" или "разные", без всяких дат!
В проге создаете новый авансовый отчет с февральской датой, заводите в него чеки с яеварскими датами, все!
Какая прога то?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture