Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
pamatlīdzekļi
uz vienas PPR saņemti P/L un mazvērtīgais inventārs, vai graamatojums jaaliek pie katras pozicijas atsevishkji??
Firma nodarbojas ar mūziku, vai visas bungas ,bungu kastes un tt. var likt P/L???
Atbildes (18)
А малоценки нынче нет;-) Либо ОС, либо расходы, если очень надо, то с забалансовым учетом.
На ОС ставите согласно своей методике.
to estj mazv';ertīga inventaara voobshe boljshe net??? eto ostaljnoe nado pusjatj na rashodi???:-S
отдельно, по каждой позиции,
инвентарь есть.
а как он списывается- это уже другое дело.
mazv';ertīga вот этого слова нет
es grāmatojumus rakstu p/z beigās par kopējām summām katram kontam. jums taču būs PL pieņemšanas akts, tur arī būs kas ir PL.
tad jau katrai kanceņu mapītei arī jāraxta savs grāmatojums...
Проводки общими суммами.
"отдельно, по каждой позиции" Не перебор, а?;-)
Veel ir viena PPR ,kur iegaadaatas biroja meebeles : galds - 114,41LS, plaukts - 50,85Ls, krēsls - 76,27Ls.
Vai tās 3 lietas var likt uz vienas P/L kartītes kaa biroja mēbeles,vai kā ir jādara?:-/
Es liktu katru uz savas. Var taču viens salūzt bet cits tajā pašā laikā nē utt.
Если в накладной расписано подробно, то я оформляю на каждое ОС свою карточку. Если все скопом "комплект", то одну.
Bet vai P/L pieņemšanas riikojumu ta var rakstiit vienu vienā dienā iegādātiem P/L,vai arii katram savs jaaraksta:-@ ???
(Milziigs Jūms paldies par paliidziibu:-D )
Var rakstīt vienu vienā dienā iegādātiem.
Bet man te viens graamatvedis meegjina iestaastiit ka keeslu nevar likt p/l!!!! Kaa tad iisti ir?
Ja krēsls kalpos ilgāk par gadu var likt , ja prognoze ka slūzīs gada laikā tad nevar pie PL
"Kaa tad iisti ir?" - ir tā, kā rakstīts jūsu metodikā!
Vajag tam krēslam vienu kāju nolauzt uzreiz pie iegādes, tad nebūs problēmu - likt vai nelikt kā PL...
Varbūt pietiktu, ja iezāģē?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture