По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Precu uzskaite Uz tēmu sarakstu

Precu uzskaite
Ludzu padalieties pieredzee?! Ziedu veikala ir gan ziedu gan floristikas veidojumu un pusku tirdznieciba, visu iepirkto uzskaitu uzreiz precu izdevumos,bet laikam jau vel kaut ko vajag- ko ar tiem puskiem un floristiku, un beigto ziedu norakstisanas akti arii vajadziigi?
Guntina100
Guntina100 23.02.2007 16:57
246 ziņojumi

Atbildes (6)

Par pušķu un floristikas izstrādājumu tirdzniecību ir ko sacīt.Un par bojāto ziedu norakstīšanu vēl vairāk.Gan par kalkulācijām(tematiskajā pārbaudē saņēmām aizrādījumus,arī vēstuli ar VID skaidrojumu par ziedu pušķu un floristikas iztrādājumu izgatavošanu, kas pielīdzināta ražošanai),gan par normatīviem - to aprēķināšanu un piemērošanu dabīgā zuduma aprēķināšanai.Ja ir vēlēšanās, varat uzrakstīt man uz e-pastu,kaut ko padomāsim:-)
Vijoliite
Vijoliite 23.02.2007 21:00
1711 ziņojumi
Vai, vai t'a jau domaju, ka nebuus vis viss tik vienkaar'si....
Guntina100
Guntina100 24.02.2007 11:41
246 ziņojumi
Nebēdājaties, es nakošājā nedēļā no darba Jums aizsūtīšu dažas metodikas par šīm tēmām,normatīva aprēķina paraugu, var arī 2006.gadamaprēķināt normatīvu un arī faktu nokonstatēt, tikai darbiņa būs pavairāk.Un kalkulācijas, kalkulācijas un kalkulācijas par izgatavotajiem darbiņiem.
Vijoliite
Vijoliite 24.02.2007 15:05
1711 ziņojumi
Uzliekot meklēšanā gan "normatīvs" gan "kalkulācija" un tikai "forumā" nevis visur, šeit pat hronoloģiski var gandrīz visu iesākumam atrast par šīm tēmām, jo es pati no šejienes daudz ko ieguvu, kas tagad liekas tik pašsaprotams.Un tas ir vajadzīgs ziedu veikalā, jo pēc minētās VID vēstules VIDam ir tāds skaidrojums, ka šādi pārveidoti ziedi un izstrādājumi ir pielīdzināmi ražošanai.Neko jau tās kalkulācijas nedod,jo tās ir mainīgas un otrreiz reti kad ir izmantojamas, bet vainagiem un sēru pušķiem tas ir pamatu pamats.Unjaunais darbinieks tikai ar to iesāk, ka uz kalkulāciju pamata veido izstrādājumu.Lai veicas!
Vijoliite
Vijoliite 25.02.2007 07:16
1711 ziņojumi
Jūs Vijolīt esat zelta cilvēciņš. Palasīju forumā, nedaudz skaidrāks tika,būs jāsāk strādāt, bet kā to visu kustību noformēt vēl nav skaidrs. Lūdzu, lūdzu atsūtiet metodikas un aprēķina paraudziņus: guntina100@inbox.lv
Milzīgs PALDIES un domāju, ka ne pēdējais:-*
Guntina100
Guntina100 25.02.2007 15:17
246 ziņojumi
Cienījamā Vijoliite, lūdzu atsūtiet man arī šo metodiku. Arī ļoti aktuāls jautājums.

Jau iepriekš pateicos.
Dimma
Dimma 02.03.2007 10:59
1727 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.