По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Конфеты и Coca-Cola Uz tēmu sarakstu

Конфеты и Coca-Cola
U nas na firme periodiceski zakuoajut gazirovannie napitki,mineralnaju vodu,konfeti.Napitki pokupaem v Coca-Cole v malenkih butilockah,oni krasivo stojat v peregovornoj na stole,hranjatsja v kladovoj,dver zakrivaetsja na klucik.Konfetihranjatsja toze pod zamkom.(Pravda vse znajut,gde vzat kluci)Ja hoci nacat provodit vsje sto kak reprezintaciju.

Podskazite,kak pravilno zapolnit akt spisanija:sostavljat ego v den polucenuja tovara i v etot den sostavljat akt rashodov,ukazivaja vse polucennoe kolicestvo po nakladnoj,ili ukazivat cto v period s 01.01.07 (pervoje polucenie konfet) po 13.02.07 (vtoroe polucenie)na reprezentaciju bilo izrashodovano i pereceslat vsje po nalkadnoj .dalee podpisi clenov komissii ,spisik rashodov sostavil - otvetstvennoe lico.Podeliteskak delaete Vi.
Lenna71
Lenna71 23.02.2007 12:38
435 ziņojumi

Atbildes (5)

Я акт на репрезентацию составляю сразу при получении.
Albina
Albina 23.02.2007 12:41
64898 ziņojumi
Albina ja Vam ne slozno vislat Vah variant akta na spisanie.Spasibo
Lenna71
Lenna71 23.02.2007 12:42
435 ziņojumi
Акт есть на www.***censored*** Надо только подогнать под себя. У меня все равно были не конфеты и не Кока-Кола, да и вообще не продукты
Albina
Albina 23.02.2007 12:45
64898 ziņojumi
Albina podskazite v kakoj kategorii smotret,cto ja ne mogu naiti
Lenna71
Lenna71 23.02.2007 13:00
435 ziņojumi
Reprezentācijas izdevumu tāme

http://www.***censored***/lv/gramatveziem/veidlapas
Albina
Albina 23.02.2007 13:05
64898 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.