По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Ievests pārstrādei Uz tēmu sarakstu

Ievests pārstrādei
Labdien. Ieveda no Dānijas konstrukciju apstrādei. Kad visu izdarīs -sūtīsim atpakaļ. Ir CMR par ievešanu. Gribu noformēt pieņemšanas-nodošanas aktu par to, ka konstrukcija atrodas pie mums. Dānis nav ar mieru, saka, es jums neko neatdodu- tas ir mans un viss- strādājiet. Varbūt pietiek ar CMR un man nekādu uzskaiti nevajag? Un vēl- kādā PVN likuma pantā ir atrunāts PVN aprēķins šādiem gadījumiem (ievešana pārstrādei)? Par padarīto darbu mēs izstādīsim 0% rēķinu. Jau iepriekš pateicos par atbildi.
Velta50
Velta50 22.02.2007 18:30
280 ziņojumi

Atbildes (6)

Статья 25. Место оказания услуг, связаных с движимым имуществом в ЕС.

Применение 0% по статье 28(7).
Xan
Xan 22.02.2007 18:36
4878 ziņojumi
Я бы запросила инвойс с указанием "для переработки":-S
Xan
Xan 22.02.2007 18:38
4878 ziņojumi
Da, vot ja kak raz toze tak hotela. On atkazivajetsa pisat. Togda ja govarju- akt hotja bi- on ne podpisivaet.

Hocju zakon pokazatj, no v PVN ob dokumente necivo neskazano, a 1038. na nix nedeistvuet.
Velta50
Velta50 22.02.2007 18:48
280 ziņojumi
Попробуйте всеже стрясти. Если не получится, составьте внутренний акт о приеме на обработку, хоть что-то будет, ну и забалансовый учет.
Xan
Xan 22.02.2007 21:05
4878 ziņojumi
Если у Вас есть СMR на ввоз конструции из Дании и договор с ними об услугах переработки - то они и не должны Вам писать никаких инвойсов.
Verakuz
Verakuz 24.02.2007 13:50
92 ziņojumi
Но учтите - у Вас должен быть учет дат ввоза-вывоза (срок 24 месяца!!!)и после переработки конструкция должна уйти в Данию, а не в другую страну.
Verakuz
Verakuz 24.02.2007 13:52
92 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.