Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
не сдан отчёт по сделкам с наличными деньгами Uz tēmu sarakstu
не сдан отчёт по сделкам с наличными деньгами
сделки более 1000 латов.
какой грозит штраф?
досдавать или нет?
заранее спасибо.
Atbildes (28)
Ja nodosiet atskaiti pirms pārbaudes, varētu iztikt bez soda naudām
Larao, ошибаетесь. Если дело было в 2006 году, без сода науды не обойтись.
Es decembrī nodevu atskaites vecās grāmatvedes vietā par 2005 un 2006 gadu, man nerēķināja nevieno soda naudu
за декабрь и ноябрь 2006 года
заправочные чеки.
to Larao
может вы пересдавали этот отчёт? за это не начисляют. в моём случае он просто не сдан.
а в какой вы инспекции?
По закону:
Par skaidrā naudā veikto darījumu deklarēšanu, pārkāpjot nodokļu normatīvajos aktos noteikto deklarāciju iesniegšanas termiņu, –
uzliek naudas sodu juridiskajām personām no simt līdz piecsimt latiem.
"+" 5% от не задекларир.суммы.
А в мусорник нельзя? Если оставить на 999 латов?
Kamēr nav sākts uzņēmuma audits, uzņēmums pats drīkst brīvprātīgi labot visas atskaites par trīs gadiem atpakāl. Šajā gadījumā būtu jāuztaisa atskaite un klāt jāliek vēstulīte (jāizdomā iemesls, kāpēc nav iesniegts).Iesniegumu paraugi ir www.***censored*** - veidlapas.
Domāju, ka var tikt cauri bez soda.
Es nodevu nenodotas atskaites
Es gan tā nedomāju , par katru kavētu atskaiti savas soda naudas tieši par kavējumu.l
Были случаи начисления штрафов, известно с форума.
Par labotām nekāda soda nav , bet par nenodotām gan.
ja nekļūdos audita rezultāts 5% no nedeklarētās summas
Par nenodotām, ja VIDs pieķer
to Giza
это если я сейчас, заметила свой косяк и сдала этот отчёт? или это в случае, если инспекция при проверке нашла эту ошибку?
Tieši tā,Par labotām nekāda soda nav , bet par nenodotām gan.
Nu neprecīzi izteicos - par laikā nenodotām ja tās tomēr iedomājas kaut kad nodot - tad sods:-D
to Iriss
нет. нельзя((( я б с радостью.
To Chandra: если б я отчеты принимала...;-)
А если серьезно,если сейчас сдадите отчет - может и повезет - не оштрафуют,кто ж знает. Можете ничего не сдавать,но если проверка будет и найдет этот косяк - оштрафуют точно.С другой стороны,проверка может и не прийти. Вам решать.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture