Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Profesionālo grāmatvežu sertifikāts ? Uz tēmu sarakstu
Profesionālo grāmatvežu sertifikāts ?
Sakiet vai ir vērts to iegūt? Vai kādam tas ir ko man tas īsti dod izņemot manu zināšanu kārtējo apliecinājumu?
paldies
Atbildes (7)
Ja man būtu naudiņa tad gan es mācītos..... jo uzskatu ka arvien ko jaunu iegūst.
Es mācījos.Protams mācības bija noderīgas, pasniedzēji ļoti profesionāli, bet tas sertifikāts tā arī nekur nav izmantojams-tikai savis apliecināšanai, visur vajag praksi.Domāju, ka tad kad pienāks laiks kad Latvijā visiem grāmatvežiem būs jābūt sertificētiem, tad kāds jau no tā uztaisīs biznesu-monopolu un iepriekš iegūtie sertifikāti nebūs derīgi.Protams tās ir tikai manas domas...Mācības man apmaksāja darba vieta, tāpēc arī to izmantoju.
Nu, bet tomēr, kad satāisās uz kādu citu uzņēmumu, priekš CV ir ļoti labi, ka Tu vari ierakstīt savus sasniegumus
Ir dažādi sertifikāti - vienu var iegūt Grāmatvežu asociācijā, otru Grāmatvežu kompetences skolā.
Atšķiras gan pats sertifikāts (viens ir starptautiski atzīts), gan cenas, gan pati politika, lai tiktu līdz sertifikātam.
Un kurš no tiem ir starptautiski atzīts?
Если не ошибаюсь, то Grāmatvežu asociācijas сертификат.
Nu tā tas arī laikam izklausās pēc nosaukuma.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture