Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
EDS - Ziņojums par VSAOI Uz tēmu sarakstu
Atbildes (15)
vispirms pārbaudi "Tiesības", vai tev atzīmēti visur ķekši pie "iesniegt"
lai pārietu nākamā'sadalā veidlapā, jāspeiž "Pārbaudīt un saglabāt", tad jāver atkal vaļā veidlapa, jāpāriet nākamā lapā, atkal "Pārbaudīt un s.."
ir grām. progr.firmas kas piedāvā nopirkt DUF moduļus-lai no grām.progr. pataisno uz VID EDS aiziet..
Lai veicas
lai pārietu nākamā'sadalā veidlapā, jāspeiž "Pārbaudīt un saglabāt", tad jāver atkal vaļā veidlapa, jāpāriet nākamā lapā, atkal "Pārbaudīt un s.."
ir grām. progr.firmas kas piedāvā nopirkt DUF moduļus-lai no grām.progr. pataisno uz VID EDS aiziet..
Lai veicas

Duudina 14.02.2007 14:23
49 ziņojumi
49 ziņojumi
Ziņojums par VSAOI или его как-то по частям надо заполнять - если у Вас есть пенсионеры,инвалиды - то надо выбрать нужное.
Pa daļām jāaizpilda - pašā apakšā jāizvēlas - par tiem, kas apdrošināti visos veidos vai pensionāri, piemēram. Tur ir izvēles iespējas.
Tabulā pēdējā ailē nerakstiet datumu, tad kliegs par kļūdu, un nevarēsiet iesniegt.
Vispār, kamēr "piešaujas" ar EDS, laiks paiet.
VID konsultāciju telefons arī ne vienmēr ir atsaucīgs. Man šodien atbildēja - izlasiet rokasgrāmatu...
Tabulā pēdējā ailē nerakstiet datumu, tad kliegs par kļūdu, un nevarēsiet iesniegt.
Vispār, kamēr "piešaujas" ar EDS, laiks paiet.
VID konsultāciju telefons arī ne vienmēr ir atsaucīgs. Man šodien atbildēja - izlasiet rokasgrāmatu...

Aivar,tātad viņam likās, ka neesat lasījis!:-)

Aivareno 14.02.2007 21:02
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Lai taču viņš iet ellē! Es patiešām neesmu lasījis- ne man laika, ne vēlēšanās tos balagānus vēl arī lasīt.
Var jau tāpat izķepuroties, ja vien smadzenēs ir kāda rieva. Vienalga nelasīju, lai arī mani "pasūtīja", tāpat tiku galā.
Šodien pirmo reizi PVN dekl. pārskta 1.daļu EDS-ā ievadīju - nu tā gan bija čakarēšanās. 1. - labi tas, ka no Zalktis var eksportēt, bet ar visu to čakars uz pāris stundām - tad prasa sēriju EKA čekam un rēķinam, tad negrib ņemt pretī 5% nodokli, jo sistēmai "iestāstīts", ka eksistē tikai 18% PVN - MARASMS tā viņu EDS!!!
Lai viņi labāk iet nošauties!
Var jau tāpat izķepuroties, ja vien smadzenēs ir kāda rieva. Vienalga nelasīju, lai arī mani "pasūtīja", tāpat tiku galā.
Šodien pirmo reizi PVN dekl. pārskta 1.daļu EDS-ā ievadīju - nu tā gan bija čakarēšanās. 1. - labi tas, ka no Zalktis var eksportēt, bet ar visu to čakars uz pāris stundām - tad prasa sēriju EKA čekam un rēķinam, tad negrib ņemt pretī 5% nodokli, jo sistēmai "iestāstīts", ka eksistē tikai 18% PVN - MARASMS tā viņu EDS!!!
Lai viņi labāk iet nošauties!

tik traki? Es tikko pieteicos uz EDS, domāju nākošmēnes mēģināt deklarēt atskaites. Nu ja tas aizņems tik daudz laika, tad jau ērtāk izdrukāt un aiznest.
Aivars, не мутите народ, всё там в порядке, серия документам необязательна. Если в сделках было 5% ПВН, то выйдет всего лишь предупреждение, чтобы ещё раз проверить. Система принимает и документы без серий и 5% ПВН. я декларирую файлом за минуту.
Зато польза от EDS ещё и в том (кроме того, чтоб ножками не ходить), что отчёт, пока все ошибки не исправите, не сдадите. Иногда бывают просто описки (риска нодеву забыли, проценты новые на пенсионеров не те и т.д.), которые тут же можно исправить, потому что система всего этого не пропустит. А без системы сдали неверный отчёт в ВИД, пока там обнаружат, письма начнут писать, время ушло, разбираться потом и исправлять гораздо неприятнее.
A es par ko? Tikai PAR EDS, tikai izsteicu savas pārdomas, kāds čakars ir sākumā, kamēr "piešaujas" pie tiem visiem viņu navorotiem.
Es jau arī beigās visu nosūtīju, bet... ja to dara pirmo reizi, ja nelasa rokasgrāmatu (tā kā es...
), tad tā arī ir kā aprakstīju.
Es neesmu mutiteļ naroda, tikai pievērsu uzmanību, ka pirmajās reizēs būs čakars, to taču visi ēit raksta, kurš tikko kā iesāk.
Cleo - Jums noteikti paveiksies, tikai vispirms izlasiet un kā dzejolīti no galvas iemācieties rokasgrāmatu...
, citādi viņi (VID) ne visai kaipni atbildēs uz Jūsu jautājumiem, ja kaut kas pirmajā reizē nesanāks...
Es jau arī beigās visu nosūtīju, bet... ja to dara pirmo reizi, ja nelasa rokasgrāmatu (tā kā es...

Es neesmu mutiteļ naroda, tikai pievērsu uzmanību, ka pirmajās reizēs būs čakars, to taču visi ēit raksta, kurš tikko kā iesāk.
Cleo - Jums noteikti paveiksies, tikai vispirms izlasiet un kā dzejolīti no galvas iemācieties rokasgrāmatu...

Я её вообще не читала. Сегодня в 11.00 так всё быстро задекларировали, в 14.00 уже были такие тормоза, что практически ничего нельзя было сделать. Вот бывают часы "пик", я столкнулась с этим первый раз. Лучше это делать с утра и не 15-го.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt