Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Електронное декларирование...
Скажите пожалуйста, заполняя отчёт о предналоге, показывает ошибка, сколько введено, столько и ошибок.
Пишет:Darījumu partnera PVN reg. numura prefiksā norādīts nekorekts ES dalībvalsts kods
может условия заполнения поменялись?
Atbildes (9)
Jā...es saskāros ar tādu pašu brīnumu.Uzzvanot uz Jelgavu,atbildēja, vaina viņiem serverī.Meģiniet pēc laiciņa un viss izdodas.;-)
Попробуйте заполнить без "ЛВ"
Nē es neko nemainīju, mēģināju pēc laiciņa visu to pašu darīt un viss aizgāja...
Но Вы понимаете, что я заполняла в ручную и теперь заново новым документом делать? У меня стоит как ошибочный
Всё впорядке, нажала ещё раз сохранить и проверить , и всё ушло. спасибо всем!
Pēc laiciņa attaisiet vēlreiz kļūdaino dokumentu vaļā un nospiediet pārbaudīt un saglabāt. Ja tā bija tikai viņu servera vaina, tad aizies.
Jā, man arī stāvēja uzrakstīts kļūdains, un arī aizpildīju ar roku.Pēc min.10 mēģināju vēlreiz, t.i. vairs nebija uzraksta kļūdains,un tālāk devu parakstīt.Vai jums nekas nav izmainījies.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture