Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PL grāmatojums
veicot PL invetarizāciju atklāju sekojošu lietu, ka neesmu iegrāmatojusi vienu PL ( printeri) kas iegādāts 2005.gadanovembrī. Kā man tagad būtu jārīkojas. Saprotu ka man tagad šis PL ir jāuzskaita PL sastāvā, bet ar kādu datumu man tas būtu jādara, un kādi būtu grāmatojumi, jo skatos, ka iepriekš esmu uz 7... kontu grupas iegrāmatojusi šo PL Un kā ir PL nolietojumu šajā gadījumā. Ar kuru brīdi man jāsāk rēķināt??? Iskaidrojiet lūdzu ko un kā man jādara no A līdz Z.
Lūdzu lūdzu palīdziet!!!
Atbildes (11)
tas varētu nosaukt par "inventarizācijā konstatētas nesakritības"
es līdzīgā situācijā darīju tā, ka inventarizācijas komisija tasi`ja atsevišķu aktu par inventarizācijā konstatētiem pl, kur noteica, ka ņem viņu suzskaitē ar inventarizācijas datumu par summu, kuru paši noteica un ar derīgās lietošanas laiku tādu, kādu inventarizācijas komisija noteica
līdz ar to pl uzskaitē stājās no inventarizācijas dienas...
a to 7... gan vajadzētu kāut kā samazināt varbūt uz grāmatvedības izziņas pamata
При покупке списали ? Теперь оприходуйте.
bet konkrēti kā tas būtu darāms?? un ar kādiem grāmatojumiem tas viss būtu jādara?
un ko tad dara ar PL nolietojumu, ar kuru brīdi sāk rēķināt???
Приходуйте 01,01,06 с 8 и считайте износ
es ar tādu variantu biju izdomājusi, ka D 1230 K 3 ..., Bet nezinu cik tas būtu pareizi. un šajā gadījumā nolietojums tiek sākts rēķināt ar 2006.gadafebruāri.
es ar tādu variantu biju izdomājusi, ka D 1230 K 8..., Bet nezinu cik tas būtu pareizi. un šajā gadījumā nolietojums tiek sākts rēķināt ar 2006.gadafebruāri.
Сколько ваш принтер стоит?
Откуда начнется, оттуда начнется. Поставьте срок использования поменьше..
Да оставьте его на этой 7... и не мучайтесь. Не такая уж и большая сумма. Или делайте Исправления ошибок прошлых лет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture