По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

neiegrāmatots PL Uz tēmu sarakstu

neiegrāmatots PL
veicot PL invetarizāciju atklāju sekojošu lietu, ka neesmu iegrāmatojusi vienu PL ( printeri) kas iegādāts 2005.gadanovembrī. Kā man tagad būtu jārīkojas. Saprotu ka man tagad šis PL ir jāuzskaita PL sastāvā, bet ar kādu datumu man tas būtu jādara, un kādi būtu grāmatojumi, jo skatos, ka iepriekš esmu uz 7... kontu grupas iegrāmatojusi šo PL :'( Un kā ir PL nolietojumu šajā gadījumā. Ar kuru brīdi man jāsāk rēķināt???

Lūdzu lūdzu palīdziet!!!
Lienjuk
Lienjuk 25.01.2007 11:53
116 ziņojumi

Atbildes (5)

А принтер дорогой?
Albina
Albina 25.01.2007 12:01
64898 ziņojumi
man bija šāda situācija

izdarījām tā: akts par to ka inventarizācijas gaitā konstatēts uzņēmumam piederošs, bet neuzskaitīts pl par (tāduuntādu) summu, kuru ņem uzskaitē ar (tāduuntādu) datumu un (tāduuntādu) nolietojuma likmi

revidente gan spirinājās, bet uz jautājumu "a kā tad?" nespēja atbildēt tāpēc nomierinājās
Yansis
Yansis 25.01.2007 12:05
666 ziņojumi
Man ir cita situācija paņēmu firmu un tur nav iegrāmatota ēka , kura kūra ir nodošana pieņemšanas akta pie pirkuma . Ka to var pareizi salabot ?
Abelite
Abelite 25.01.2007 12:16
121 ziņojums
Abelite, граматовать и все исправлять.
Albina
Albina 25.01.2007 12:18
64898 ziņojumi
Bet pārskata jau uzradīt ,ka ir pieņēmām 2005.g. ka pārēji ? Un nolietojums pa 2006g. ka turpinājums ?
Abelite
Abelite 25.01.2007 12:22
121 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.