Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Akt inventarizacii - proverte Uz tēmu sarakstu
Atbildes (3)
Пишите первоначальные,минус износ, у вас будет написана остаточная сиоимость.

8sparta9 18.01.2007 14:58
1352 ziņojumi
1352 ziņojumi
http://www.rdzmpk.lv/likums/noteik832.htm
Varbūt tur kaut ko var smelties. Man jau šķiet, ka uzskaites datos summas, daudzumi utt būtu jāuzrāda, taču, ja pārbauda dabā, tur taču katram PL nav virsū cena. Mēs tikai varam inventarizēt daudzumu. Tādēl uzskatu, ka sadaļā, kas jāaizpilda ar roku, jābūt skaitam. Ja konstatē kādus bojājumus, tad to fiksē kā piebildi sarakstā. Un pēc tam, ja nepieciešams tā saucamā ekspertu komisija pārvērtē. Tāds ir mans viedoklis...
Varbūt tur kaut ko var smelties. Man jau šķiet, ka uzskaites datos summas, daudzumi utt būtu jāuzrāda, taču, ja pārbauda dabā, tur taču katram PL nav virsū cena. Mēs tikai varam inventarizēt daudzumu. Tādēl uzskatu, ka sadaļā, kas jāaizpilda ar roku, jābūt skaitam. Ja konstatē kādus bojājumus, tad to fiksē kā piebildi sarakstā. Un pēc tam, ja nepieciešams tā saucamā ekspertu komisija pārvērtē. Tāds ir mans viedoklis...

Baiba_b 18.01.2007 15:02
13 ziņojumi
13 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt