По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Jauns SIA Uz tēmu sarakstu

Jauns SIA
Sakiet lūdzu, tikko dibināts SIA (celtniecības), ir valdes priekšsēdētājs un valdes loceklis. Darbība pagaidām nekāda nenotiek. Vai viņiem abiem jāsastāda darba līgumi? un tad jau pats par sevi, ziņas VID utt.
Sanivand
Sanivand 16.01.2007 13:51
61 ziņojums

Atbildes (5)

Par valdi ir daudz varinatu jautājums vai kamēr darbība nenotiek un turpmāk vēlaties maksāt nodokļus par viņiem vai nē...

kustība jānes tā vai tā, bet par atlīdzību ir visādi varinati.
Rumbinja
Rumbinja 16.01.2007 13:54
1000 ziņojumi
Līdz ko sāks darboties, tā arī šie divi strādās un maksās nodokļus, varbūt tas notiks tikai nākošmēnes.

A uz kā pamata es iesniegšu kustību? Uz dibināšanas? Man likās ka kustība jānodod no tā brīža, kad ir noslēgti darba līgumu? Kā tur ir?
Sanivand
Sanivand 16.01.2007 14:00
61 ziņojums
Es pieņēmu darbā tikai vienu - valdes priekšsēdētāju, sniedzu VIDā ziņas, algu rēķinu par pāris stundām dienā, jo darbība vēl nenotiek Tā jau 3 mēnešus, VID neiebilst.
Anahari
Anahari 16.01.2007 14:20
518 ziņojumi
Un kustību sniedzi par vienu vai abiem?
Sanivand
Sanivand 16.01.2007 14:22
61 ziņojums
Tikai par priekšsēdētāju, jo nekur nav teikts, ka visiem valdes locekļiem jābūt darba attiecībās ar SIA.
Anahari
Anahari 16.01.2007 14:26
518 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.