Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Накладные и EDS
Для справки пользователям EDS - появилась возможность получать номера накладных без посещения ВИДа. Документ называется NM iesniegums pavadzīmju numuru piešķiršanai, находится в общем списке подаваемых отчетов.
Протестировано - работает, номера получены
Atbildes (19)
Liels liels paldies par informaciju!
Ok
Эта возможность появилась вместе с EDS , а вы только сейчас заметили? Я с мая прошлого года по всем своим фирмам только так и получаю номера, по EDS , то бишь.LOL
Akulina, ну так чего раньше не сказали? Может, не все заметили это сразу.
Вот распечатки по налогам еще давали бы по EDS.;-)
Esot ieplānots, tā viņi man atbildēja. Tā kā jāgaida.
первый раз заказала через ЕДС номерные накладные ,прошел уже час никакого ответа нет
Nu nu , varbūt nav piegājuši vēl pie datora( ēd pusdienas):-D
varbūt, tikai man palika 5 gab atlikumā
man steidzami vajag
nu tad jau vajag laicīgāk pieteikt nevis tad kad ūdens smeļas mutā
Nu tad vajadzēja pasūtīt vakar( ar labiem padomiem bruģēts ceļš uz elli - sakāmvārds):-D

Re Storno tik pat gudrs kā es;-)
Man atsūtīja tikai nākmā dienā .Un uz e-pastu.
Par izsniegšanas operetivitāti:
tas ir atkarīgs:
1 kurā brīdī ietrāpa pret sistēmas operāciju- savākt datus - ir gadījumi kad VID darbinieks pieprasījumu redz pēc minūtēm bet var ietrāpīt pēc stundas
Piešķiršnas ātrums- atkarīgs kā kura VID nodaļa skatās uz piešķiršnas procedūru- un cik tīra Jūsu atskaišu vēsture- pirms tam tiek pārbaudīta atskaišu iesniegšana... Vai tad neatceraties tos laikus kad gājiet ar rakstiskiem pieprasījumiem .
Nekas jau nav mainījies- pirms numuru piešķiršanas notiek zināma apjoma informācijas izpēte par uzņēmumu- un konstatēts piešķiramo Nr skaits. Bez tam to dara tas pats darbinieks kurš apkalpo dzīvo rindu un neviens neies piešķirt numurus sistēmā ja aiz lodziņa stāv pieci cilvēki dzīvā rindā.
вчера сходила ножками и получила за 10 мин
ЕДС отдыхает
Странно я уже много раз получала через ЕДС утром отправляешь запрос и после 12 приходит письмо с номерами.
Я уже раз 5 заказывала, бывало, через полчаса приходили номера, бывало - наутро. Ну это если вечером заказывала, утром смотрю - есть. Никаких проблем вроде не было.
Прочитала пост. Очень понравилось. Хочу попробовать,но предварительно ведь надо сдать отчёт об использованных номерах накладных?
Для получения номеров промежуточные отчеты не подаются. Теперь отчет отдельно за квартал подается а номера получают когда надо.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture