Laipni lūdzam jaunajā VGK. Vietne ir atjaunota: ieeja, parole un abonements — tie paši. Kas mainījies

Vel par skaidras naudas deklarāciju...

Uz tēmu sarakstu
GuntajeAtbildes: 64
Pirmā ziņa
Ja uzņēmums oktobrī no fiz. personas iegādājās automašinu par 8000 LVL, un samaksaja no kases, sanak, ka man vajadzeja VID sniegt deklarāciju?

Atbildes 5

Klen2Atbildes: 1 257
#1
Нужно сдавать не skaidras naudas deklarāciju, а 5.pielikums до 1 февраля.

И физическому лицу тоже надо задекларировать эту сделку.
GuntajeAtbildes: 64
#2
Paldies! 🙂
IvlAtbildes: 1 021Saņemti «Paldies»: 3
#3
Ф.Л не надо ничего декларировать (если не занимается Х.Д)
Klen2Atbildes: 1 257
#4
Почему не надо?

Статью 20 закона ПНН насчет превышения 4-х кратного минимума отменили?
Irena22Atbildes: 42 998Saņemti «Paldies»: 63
#5
Физическому лице не надо заполнять декларацию по сделкам наличными - я думаю имела в виду Ivl.

Vēlaties atbildēt vai pajautāt?

Lasīt forumu var visi. Lai atbildētu vai pajautātu, ieejiet savā kontā.