Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
datums, kad VID izdrukās uzrādās iin Uz tēmu sarakstu

Abways 02.01.2007 21:06
65 ziņojumi
65 ziņojumi
Atbildes (22)
Man radusies sen tāda doma, ka šitā atskaišu un maksāš kārtība IIN ir bezmaz noorganizēta speciāli, lai varētu iekaseet šad tad kavējuma naudas.Jocilvēki putrojās nemitīgi.
Teorētiski neesi nogrēkojies ne par matu , bet iekaseet var.Manpiemēram bija tā- ar jūnija mēnesi pārtraucām darbību un tāpēc visus maksājumus par maija mēnesi arī IIN veicu loģiski 31.maijā.Un basta! Baka nolikta mierā.Viss tika samaksāts it kā laicīgi, bet man bija viena kļūda atskaite nodevās kā vienmēr ar ierakstu, ka algas izmaksa notiek līdz 12. datmam.Bāc- nokavējuma nauda.Visskau buutu labi ,ja nebūtu apturējuši darbību,jo naudiņa tik plusējās klāt.Pamanīju šo lietu laicīgi guži nejauši cita iemsla dēļ.:-S
Teorētiski neesi nogrēkojies ne par matu , bet iekaseet var.Manpiemēram bija tā- ar jūnija mēnesi pārtraucām darbību un tāpēc visus maksājumus par maija mēnesi arī IIN veicu loģiski 31.maijā.Un basta! Baka nolikta mierā.Viss tika samaksāts it kā laicīgi, bet man bija viena kļūda atskaite nodevās kā vienmēr ar ierakstu, ka algas izmaksa notiek līdz 12. datmam.Bāc- nokavējuma nauda.Visskau buutu labi ,ja nebūtu apturējuši darbību,jo naudiņa tik plusējās klāt.Pamanīju šo lietu laicīgi guži nejauši cita iemsla dēļ.:-S

Squirrel 03.01.2007 14:32
809 ziņojumi
809 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt