Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Transporta pakalpojumi
Labdien kolēģi! Saņēmu rēķinu no transpota firmas par transporta pakalpojumiem, kurā uzrādīts mašīnas Nr. datums kad sniegts pakalpojums un maršruts, kā arī cena, PVN un kopējā summa.Vaišāds rēķins ir pietiekams, lai tas kalpotu kā attaisnojuma dokuments. Esmu redzējusi ka citas kompānijas pievieno vai nu ceļazīmes kopiju, vai citu dokumentu uz kura ir saņēmēja paraksts, ka darījums tiešām ir noticis. Varbūt ka satraucos veltīgi
Atbildes (16)
Kas ir CMP ? saprotu ka saīsinājums un krievu valodā bet kam? :'(
Посмотрите у меня в хранилище.
CMR - это международная транспортная накладная.
Vietējiem pārvadātājiem kuri pārvadā Latvijas robežās neesmu redzējusi CMR
От местных перевозчиков достаточно счета. Зачем вам нужен их путевой лист?
Так всё ж в счёте указано, зачем макулатуру собирать! Ну ежели спросят что перевозили, тогда и покажите.
Paldies, to kas ir CMR es zinu, bet runa ir par transporta pakalpojumiem Latvijā.No Rīgas uz valku... piemēram :'(
Paldies, ja jau pietiek ar rēķinu tad ok. man vienkārši bija tāda pieredze kad tika prasīta ceļazīme, tāpēc arī pajautāju vai man arī vajag piekasīties.
vai citu dokumentu uz kura ir saņēmēja paraksts
Так это у вас должен быть такой документ, а не у транспортной компании. Они же ваш товар везли.
Если местная перевозка, то по-моему достаточно счёта, где всё указано, может быть ещё заявка на перевозку.
paldies
У меня при аудите просили приложить расшифровку: кому, что и зачем возили, чтобы доказать связанность с хоз. деятельностью
Должен же быть ещё счёт от Вас к покупателю.Там есть информация: что возили.Приложите его к транспортному счёту - вот и вся логическая цепочка.:-)
А в номерных накладных вообще номер транспортного средства вписывается. Даже цепочка не нужна.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture