Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ieņēmumi un uzkrājumi
Labdien!
Esiet tik mīļi un pastāstiet, ar ko atšķiras Uzkrātie ieņēmumi no Nākamo periodu ieņēmumiem?

Mīļš paldies!
Atbildes (12)
Uzkrātie ieņēmumi - это то, что уже отработано и заработано.
Nākamo periodu ieņēmumiem - это то, что еще надо отработать и заработать.
Bet kā tad ir tad, ja, piemēram, samaksā uz priekšu par telpu īri vai nomu? Es domāju par ilgāku periodu uz priekšu.
Тогда это Nākamo periodu ieņēmumi.
Если Вы конечно доходы с расходами не перепутали.:-D
Tur jau tā lieta, ka šobrīd путаюсь. Vieni saka tā, otri savādāk. Secinājums --- viss sajūk.;-)
23.11.2006 19:18
Bet kā tad ir tad, ja, piemēram, samaksā uz priekšu par telpu īri vai nomu? Es domāju par ilgāku periodu uz priekšu.
- Это доходы будущих периодов.
Tad - nākamo periodu ieņēmumi par to ieņēmumu daļu, kura attiecas uz nākamo taksācijas periodu.
Nu jā, tas tā kā būtu skaidrs, bet tad uzkrātie ieņēmumi veidojas no šiem nākamo periodu ieņēmumiem - attiecīgi taksācijas periodam.:-*
Lasiet uzmanīgāk Maijas teikto!
Skat.
Maija
ziņojumu: 12023 23.11.2006 19:11
Uzkrātie ieņēmumi - это то, что уже отработано и заработано.
Liels paldies! Tur jau es arī путалась, теперь ясно.
Накопленные доходы - это, к примеру, доходы за декабрь месяц. Но счет вы выписали только в январе. Т.е. доходы уже есть, а счета в отчетном году еще нет. А у ваших арендаторов это будут накопленные обязательства.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture