По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

priekšapmaksas rēķins Uz tēmu sarakstu

priekšapmaksas rēķins
Labdien, mīļie kolēģīši!

Laikam jau uz nedēļas nogali pavisam negrib strādāt smadzenes, palīdziet, lūdzu!

sakiet, ja man uzņēmums prasa veikt priekšapmaksu par precēm, vai priekšapmaksas rēķins ir obligāts? Vai varētu pietikt, teiksim ar līgumu vai pasūtījumu?

Sanāk tā, ka priekšapmaksa man jāveic šajā mēnesī, bet preces saņemšu tikai novembrī. Kā būs ar priekšnodokli?
Nata25
Nata25 12.10.2006 14:38
315 ziņojumi

Atbildes (3)

Domāju , ka priekšapmaksas rēķinu vajag.Jabūs rēķins un apmaksa šajā mēnesī , tad PVN priekšnodoklī deklarācijā arī šinī mēnesī.
Ilma
Ilma 12.10.2006 14:40
30495 ziņojumi
Es arī domāju, ka vajadzētu priekšapmaksas rēķinu, bet man piegādātājfirma atsakās izrakstīt tādu rēķinu, pamatojoties uz to, ka viņi "tā nedara". Viss, kas man ir - ir kaut-kāds "Pārdošanas pasūtījums". teorētiski viņš ir noformēts, kā nodokļa rēķins. Varbūt viņš var kalpot arī par priekšapmaksas reķinu?
Nata25
Nata25 12.10.2006 14:43
315 ziņojumi
Nu ja ir kā nodokļu rēķins , tad domāju , ka var tas derēt.
Ilma
Ilma 12.10.2006 14:44
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.