По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Patapinājuma līgums par a/m Uz tēmu sarakstu

Patapinājuma līgums par a/m
Firma noslēdz patapinājuma līgumu ar direktoru par viņa a/m izmantošanu uzņēmuma vajadzībām, apmaksājot apdrošināšanu, remontus, degvielu. Kāda info (runa ir par rekvizītiem) ir jābūt uz izdevumu attaisnojošajiem dokumentiem? Un, ja apmaksā, piem., 80%, vai pie čekiem, rēķiniem vajag klāt kaut kādu dokumentu, kāpēc grāmato 80% nevis visu summu? Es ceru, ka domu saprast var, bet lūdzu palīdziet:)
Evitakl
Evitakl 19.09.2006 16:06
126 ziņojumi

Atbildes (7)

Оплачивать можете только то что выписано на фирму!!!!! Страховка выписывается на владельца и её оплатить Вы НЕ можете.
Amuil
Amuil 19.09.2006 16:15
26369 ziņojumi
Mums arī ir līdzīga situācija. Degvielu nopērk firma, perioda sākumā top rīkojums par to, ka šādu mašīnu ļauts izmantot saimn.darbības nodrošināšanai, kāds patēriņš, īsas ziņas par auto, un ka norakstīt degvielu saimn.darbībai, tad top maršruta lapas un akts katru mēnesi, kā parastām firmas auto. Darbinieks uzraksta maršruta lapu, kur atskaitās par izlietoto degvielu. Remontus veic par firmas līdzekļiem, un šos līdzekļus mēneša beigās noraksta ar saimn.darbības aktu. Man arī jautājums - vai vajag atsevišķu rīkojumu?
Sancheta
Sancheta 19.09.2006 16:19
92 ziņojumi
par patapinājuma līgumiem

CL 1965

"Patapinātājam jāatlīdzina patapinājuma ņēmējam izdevumi, ko viņš taisījis patapinātajai lietai"

vai Vids uz šiem līgumiem neskatās ar šķibu aci?????
Joliso
Joliso 19.09.2006 16:28
136 ziņojumi
Un vel kā skatās....
Amuil
Amuil 19.09.2006 16:29
26369 ziņojumi
Paldies!!! Nu man ir skaidrs:)
Evitakl
Evitakl 19.09.2006 16:44
126 ziņojumi
в принципе, СГД пока смотрит на договора на безвозмездное пользование достаточно лояльно.
Irena22
Irena22 19.09.2006 19:21
42998 ziņojumi
Man arī šķiet- labāk ofic.patapinājuma līgumu, nekā tos izdevumus slēpt zem citas mašīnas.
Sancheta
Sancheta 19.09.2006 20:09
92 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.