По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Kredītlīnija Uz tēmu sarakstu

Kredītlīnija
Palīdziet man lūdzu! Uzņēmums saņem bankā kredītlīniju, tālāk notiek dažādi maksājumi, bankas konta izdrukā beigu summas tiek uzrādītas ar "-" zīmi. Kādi grāmatojumi man būtu jāveic, lai būtu pareiza uzskaite. Par kredītlīniju tiek maksāti procenti katru mēnesi, bet pašas kredītlīnijas atmaksa patreiz nenotiek.
Tanita
Tanita 14.09.2006 13:30
12 ziņojumi

Atbildes (5)

У меня в течении года так и идет банк по кредиту:) В балансе - долг банку.
Ksjusha
Ksjusha 14.09.2006 13:35
11014 ziņojumi
Samaksātie % - D 82xx K 2620

Kredītlīnija - cik liels ir mīnuss konta izdrukā lieku tādu summu D 2620 K 51XX - Aizņēmumi no kredītiestādēm un tad koriģēju katru mēnesi .
Ilma
Ilma 14.09.2006 13:36
30495 ziņojumi
Ja es saprotu pareizi, tad tā summa,kas ir ar mīnuss zīmi bankas konta izrakstā veicot šo grāmatojumu ir debetā, un kredītā ir kredītlīnijas summa.
Tanita
Tanita 14.09.2006 15:11
12 ziņojumi
Nu es tā daru.Untad man banka vienmēr =0,00 un mīnusa vērtība ir K aizņēmumi no kredītiestādēm.Bet var jau arī atstāt banku ar mīnusu un rādīt kredītā neveicot nekādus grāmatojumus.Principā tas pats būs.
Ilma
Ilma 14.09.2006 15:18
30495 ziņojumi
P.s. banku un kredītlīnijas summu tad iznāk katru mēnesi piekoriģēt pēc starpības ar iepriekšējo mēnesi , lai banka būtu 0,00 un mīnusa vērtība atbilstu kredītlīnijas( bankas aizdevuma )summai.
Ilma
Ilma 14.09.2006 15:21
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.