Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ziedojums
Gribam ziedot Bāreņu fondam PL, kuriem jau ir 0 vērtība mūsu uzskaitē.
1) kā noformēt PPR,
2) kādu summu uzrādīt PPR,
3) kā to iegrāmatot,
4) kādi vēl dokumenti vajadzīgi- piem. līgums ar ziedojuma saņēmēju u.c?
Lūdzu palīdziet!
Atbildes (17)
Lūdzu, lūdzu palīdziet!!! Tūlīt jau brauks pakaļ mantām, bet es nesaprotu kādu vērtību lai rādu PPR UN VISPĀR KĀ LAI NOFORMĒJU PAREIZI šo darījumu.
А Вы хотите официально им это всё передать? Если остаточная стоимость 0,00, то спишите эти ОС и вместо свалки отвезите в этот фонд . Вот и всё.
Bet, tam fondam taču laikam jābūt dokumentam no kurienes ir radušās tās lietas (lietas diezgan lielu izmēru- nepamanīt grūti). Un pie tam , ka auto vedīs līdzi taču jābūt PPR.
Тогда спишите и выпишите ППР с 0,00
tad norakstiet PL. un izrakstiet PPR par šo PL ar vērtību 0. PL kartiņā varēsiet ierakstīt - utilizācijas veids: dāvana Bāreņu fondam.
Vai tā var? Atvainojiet par glupiem jautājumiem- es vēl tikai mācos...
Tad vispirms it kā noraksta PL , tad PPR ar 0 summu.Vaitā būs korekti?
Amuil, Ad
Milzīgs paldies!!!!!
Jūs nevariet davīnat ar 00 vertību, jo fondam būs tapat noteikt ša PL vertību.
Kāpēc nevar? Kurš normatīvs akts to aizliedz?
На семинаре говорилиб что дарить нужно с оценкой подарокб так как зедоумс должен иметь vertību
Я думаю может быть и 0,00
Tad varbūt rakstīt PPR par 1ls. Tikai kā tad ar PVN un grāmatojumiem būt?
Amuil, я думаю,что это связано с тем, что этот PL будет ведь использован и в рабочем виде, и с 00 оценкой фонд его не может поставить себе в ОС( смотря что это за ОС)
Jūms labak nodot šo ziedojumu ar ziedojumu davanu. man glabutava atrodas davinajumu līgums
и с 00 оценкой фонд его не может поставить себе в ОС( смотря что это за ОС)
- Почему не может? Пусть оценит и ставит.
Просто, передавая такой зедоюмс корректно было бы, если даритель сам оценит,
Man protams labāk patiktu izrakstīt PPR AR 0 vērtību, jo tāda ir šo pl vērtība mūsu uzskaitē. Vai sādā gadījumā arī ir jāraksta dāvinājuma līgums, jeb pietiek ierakstīt PPR- DĀVANA VAI ZIEDOJUMS? Un apmaksas veids- bez apmaksas - vai?
Vienkārši gribas pēc iespējas mazāk sarežģījumu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture