По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

avīzes pārdošana Uz tēmu sarakstu

avīzes pārdošana
Labdien, bušu pateicīga, ja kāds man varēs palidzēt......jautājums ir sekojošs:

viesnīca grib pārdot elektroniskas avīzes dažadas valodās recepcijā. Es uzskatu, kā jābūt kādai licencei-atļaujai, par to kā mēs varam un mums ir tiesības pārdot šo avīzi??? Vai nē? It kā kopēja licence uz visām viesnīcām ir, bet es to tikai dzirdēju, - neredzēju!!!...un otrs jautājums, - avīzes pārdodot PVN likme 0% vai 5%???

Iepriekš pateicos par palidzību.

Veran
Veran 06.09.2006 16:19
132 ziņojumi

Atbildes (4)

А что из себя представляет процесс продажи электронной газеты на рисепшене?
Maija
Maija 06.09.2006 16:23
28223 ziņojumi
V recepcii estj informacija, sto gostj mozet priobresti gazetu. I na kakom jazike predpoctiteljnee (7 jazikov), na takom i polucaet! Nam vidan opredelennij parolj, cerez kotorij mozno zajti i raspecatatj etu gazetu. Vedetsja avtomaticeskij podscot skoljko gazet bilo prodano, i po okoncanii mesjaca mi polucaem scot ot postavscika, a realizovannoe kolicestvo gazet.
Veran
Veran 06.09.2006 16:51
132 ziņojumi
Думаю, что тут поставка электронной версии и 18%.

Никаких лицензий вам не надо. Вы ничего не издаете. Это издатель регистрирует СМИ.
Maija
Maija 06.09.2006 16:55
28223 ziņojumi
OK, spasibo.
Veran
Veran 06.09.2006 17:27
132 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.