Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Arhivēšana
Sveiki, kolēgas!
kādu laiku atpakaļ redzēju inetā kādas firmas piedāvājumu veikt dokumentu arhivēšanu. tagad radusies vajadzība, bet neatrodas vairs firma. vai varat dot kādas rekomendācijas, kas varētu man šādu pakalpojumu nodrošināt?
Atbildes (10)
Painteresējieties pie sekretāriem
www.vsklubs.lv
Šādus seminārus organizē Eirovest (info- šeit augšā)
t.29804893-Rozniece k-ze, arhiva vad.
Pie tava viņa vada lekcijas un seminarus.
vo, cilvēki! es saku, ka gribu naudu iztērēt, bet šamie saka dari pats.
[liriska atkāpe. mana meita, 14 gv nekādi neizprot veikalu ar nosaukumu "šuj pati"]
Paldies, Februaris. mēģināšu sazvanīt R kundzi.
mana meita, 14 gv nekādi neizprot veikalu ar nosaukumu "šuj pati"
Nu vajag bērniņam adatiņu ar diedziņu parādīt un paskaidrot, ka ne visiem rokas aug no vienas un tās pašas vietas;)
Naudu iztērēt - nav liela māka, bet, zinot, kā tam ir jābūt, pie kam no laba speciālista - tad jau var arī saprast, vai pieaicinātais spec. visu izdarījis parezi!
Citādi tā Jums sakomplektēs, ka paši galus neatradīsiet!
to Mija. nuuu, tik muļķi mēs nav

abižajete.
Runa jau neiet par muļķību, bet gan par to, ka katrā specialitātē ir savas īpatnības.
Cik reizes bija rakstīts parnekompetentu grāmatvedi,kas iegāž savu firmu?! No tā jau vadītājs nekļūst par muļķi.
Muļķīgi ir tas, ka vadītājs nemaz nevēlas pievērst uzmanību grāmatvedībai kā specialitātei par kuru jāzin vismaz minimums.
IMHUhŪ
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture