По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Zalktis un atvaļinājuma naudas aprēķins. Uz tēmu sarakstu

Zalktis un atvaļinājuma naudas aprēķins.
Mēģināju Zalktī aprēķināt atvaļinājuma naudu. Darbinieks strādā pēc stundu likmes. Algu aprēķinā parādās ailītes Faktiski dienas un Plānots dienas. Arī nostrādātās stundas. Man bija parādīts gan nostrādātās stundas, gan dienas (faktiski).Kad Zalktis aprēķina atvaļinājuma naudu, aprēķinā parādās kopā dienas kaut kādi mistiski skaitļi.Ja faktiski nostrādātas dienas februārī bija 15, tad ailītē: Kopā dienas parādās 43 dienas.Līdz ar to ,dienas izpēļņa ir ļoti maza, arī atvaļinājuma nauda sdanāk ļoti maza. Nezinu, kur ir kļūda? Vai vajag no algu aprēķina sarakstiem vispār izņemt dienu skaitu, vai kā savādāk? Lūdzu, paskaidrojiet - Zalkša speciālisti!
Nailo
Nailo 21.08.2006 23:05
221 ziņojums

Atbildes (7)

konsultants@zalktis.lv
Allda
Allda 21.08.2006 23:18
2982 ziņojumi
Paldies, protams!Cerēju gan uz savādāku atbildi.Bet pateicoties esošajai, tomēr "izbūros" grūtībām cauri pati un, nu jau viss kārtībā.
Nailo
Nailo 22.08.2006 22:59
221 ziņojums
un varbūt vari pateikt ko tad izbūri?
Tore
Tore 23.08.2006 09:47
981 ziņojums
manuprāt tur nekā sarežģīta nav - jāizvēlās vai nu nosrtādātās dienas vai nostrādātās stundas. Ja izvēlās dienas, tad stundu ailē saliek nulles un otrādi.
Cleo
Cleo 23.08.2006 11:32
19235 ziņojumi
Tā jau es arī izdomāju, paldies
Tore
Tore 23.08.2006 14:22
981 ziņojums
Nu, tieši to pašu es arī "izbūru".Arī algu aprēķinā izņēmu plānotās un faktiski nostrādātās dienas, bet, atstāju tikai stundas.Paldies,Cleo, par saprotamu(kā vienmēr) un vienkāršu paskaidrojumu!
Nailo
Nailo 23.08.2006 22:56
221 ziņojums
Nailo, pat varējāt neņemt no algu saraksta, tas viegli izdarāms saliekot nulles pašā atvaļinājuma aprēķinā.
Cleo
Cleo 24.08.2006 07:53
19235 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.