Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Par pamatlīdzekļiem Uz tēmu sarakstu

Kml 12.07.2006 10:36
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Atbildes (12)
Если сейчас Вы его используете для своей деятельности и зарабатывает фирма на этом, есть акт ввода в эксплуатацию, то это ОС.
tagad saimn. darbībā mēs viņu lietojām, bet iipaši neiepriecina fakts, ka PL ir ap mēnesi (varbūt drusku mazāk, varbūt drusku ilgāk lietošanā).

Kml 12.07.2006 11:03
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Если он будет стоять в запасах, а Вы на нём денюжку зарабатываете и счёт выставляете. Как-то некорошо.:)
Я тоже ленивая
Что руководство по этому поводу издаёт?
Я тоже ленивая

Что руководство по этому поводу издаёт?
teica, lai daru taa, kaa pareizi, un viss
nu tad taisiisim PL kartiju un tad tirgosim nost to PL
P.S. paarbaudes briidii, kā pamatojums kāpēc šīs dators atrodas mūsu ofisā (bet nav PL-tad kad jau būs notirgotsES firmai) pietiek ar līgumu starp mūsu firmu un ES ka viņi to mums iedeva lietošanā uz kaut kādu konkrētu laiku (piem. gadiem 3). Jeb būtu vēlams vēl kādu papirīti. Vai praksē vispār to var realizēt?
nu tad taisiisim PL kartiju un tad tirgosim nost to PL
P.S. paarbaudes briidii, kā pamatojums kāpēc šīs dators atrodas mūsu ofisā (bet nav PL-tad kad jau būs notirgotsES firmai) pietiek ar līgumu starp mūsu firmu un ES ka viņi to mums iedeva lietošanā uz kaut kādu konkrētu laiku (piem. gadiem 3). Jeb būtu vēlams vēl kādu papirīti. Vai praksē vispār to var realizēt?

Kml 12.07.2006 11:28
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Я бы сделала бы договор аренды между юридическими, но тогда иметь место арендная плата. А с другой стороны, как я поняла, Вы за этот компьютер платили со счёта фирмы. Какой договор аренды?
Тогда надо продать, а потом арендовать.
Тогда надо продать, а потом арендовать.
Ar Biju domājusi par līgumu starp juridiskām personām. Tik grūti būs ar to īres maksas iekasēšanu, mēs jau samskāt varam, bet viņi ar to neņemsies, jo viņu darbības profils ir pavisam cits. Viņiem tas būs tik papīrus smērēt. Bet ja līguma starp jurid. personam būs norādīts, ka mūsu piestādītais rēķins viņiem iekļauj arī summu par datora lietošanu-tā ar izeja.
Vai arī pēc īguma nosācijumiem iziet, ka ES firma "ABC" mums nodrošinās to tehniku līguma darbības laikā nesaņemot par to maksu (bezmaksas). Varbūt tas būs labāk?
Vai arī pēc īguma nosācijumiem iziet, ka ES firma "ABC" mums nodrošinās to tehniku līguma darbības laikā nesaņemot par to maksu (bezmaksas). Varbūt tas būs labāk?

Kml 12.07.2006 11:59
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Я думаю, что должно быть 2 договора:1.) на работы, которые Вы делаете для них 2) на аренду. Взимозачёт я бы не делала.
Мне только не понятно, если Вы купили комп. за свои средства, Вы его сначала должны продать той фирме. А потом только арендовать.
Мне только не понятно, если Вы купили комп. за свои средства, Вы его сначала должны продать той фирме. А потом только арендовать.
tieši tā arī darīsim, nopirkam pa pasu naudu, uzliku uz PL un vēlāk pārdosim tos PL ES uzņēmumam
un tad sāksim tos no viņiem īrēt
un tad sāksim tos no viņiem īrēt

Kml 12.07.2006 14:14
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
vispār sadarbības partneri no ES uz mani jau skatās šķībi, nesaprot, kapēc es trīcu par katru papīru, kapēc man vajag visus dok. oriģinālus bet neder nosutītie pa faksu. Sanāk, ka tikai mums tā lkumdošana tik strikti nosaka tās prasības-par grāmatvedības kārtošanu

Kml 12.07.2006 14:16
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
nekas, nepaies i 100 gadi, kad pie mums ar būs vieglāk un civilizētāk

Kml 12.07.2006 16:03
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt